A BMW M340i xDrive és az M-specifikus stílusjegyek

Az új BMW M340i xDrive limuzin és az új BMW M340i xDrive Touring számos egyedi, BMW M-specifikus stílusjeggyel nyomatékosítja kivételes menetteljesítményt ígérő adottságait. A tervezők az első lökhárítót, a küszöbtoldatokat és a hátsó lökhárítót egyaránt úgy alakították ki, hogy az optimális mennyiségű hűtőlevegőt juttasson a hajtáslánchoz. Az egyedülálló stílusjegyek között a hálómintázatú BMW hűtőrács és a trapéz alakú kipufogóvégek is megtalálhatók. Az új BMW M340i xDrive limuzin ráadásul a karosszéria színére fényezett BMW M hátsó légterelő szárnyat is visel. Az exkluzív megjelenésről mindeközben a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag tételei, valamint a külső visszapillantó-házak, az első lökhárító-betétek, a típusjelölések, a kipufogóvégek, illetve a BMW hűtőrács hálómintázatának és keretének Cerium Grey metál árnyalata gondoskodik.


A gazdag alapfelszereltség tételei és a BMW M-specifikus kiegészítők az utastérben is a sportos vezetési élményre helyezik a hangsúlyt. Az új BMW M340i xDrive limuzin és az új BMW M340i xDrive Touring alapfelszereltségének a kék kontrasztvarrással öltött, Sensatec és Alcantara kettős bevonatú, BMW M-specifikus sportülések, a multifunkciós gombokkal és kormány mögötti váltófülekkel szerelt BMW M bőrözött sportkormány, az antracit árnyalatú BMW Individual tetőkárpit, a BMW M pedálsor, a BMW M-specifikus szőnyegek, valamint a gyöngyházhatású krómmal bevont, alumíniumból készült utastéri dekorbetétek is részei. Az „M340i” típusjelzés nem csupán a digitális műszerfalon, de a küszöbléceken is visszaköszön.


Rendhagyó hajtáslánc- és futómű-technológiája, illetve típus-specifikus karosszéria-kiegészítői és utastéri felszereltsége mellett az új BMW M340i xDrive limuzin és az új BMW M340i xDrive Touring alapfelszereltségébe a háromzónás automata légkondicionáló (amellyel a vezető, az első utas és a hátsó üléssorban ülő utasok is külön kezelőfelületen állíthatják be az utastér kívánt hőmérsékletét és a szellőztetés intenzitását), a hangulatvilágítás, a kibővített tárolócsomag és az automatikusan elsötétülő középső visszapillantó is beletartozik. A nagyteljesítményű BMW modellek örökségeként ráadásul az első és hátsó szenzorokkal dolgozó parkolássegítő rendszer (PDC – Park Distance Control), a navigációs rendszerrel és 8,8” képernyő-átmérőjű központi kijelzővel szerelt BMW Live Cockpit Plus műszerfal-elrendezés, illetve a valós idejű forgalmi információkkal (RTTI – Real Time Traffic Information), távolról vezérelhető szolgáltatásokkal (Remote Services), Concierge Services szolgáltatásokkal és Apple CarPlay-előkészítéssel kínált Connected Package Plus csomag is az alapfelszereltség része.