A BMW R 18 Iron Annie egy fantasztikus, repülőgépek által ihletett egyedi motorkerékpár

A BMW R 18 Iron Annie a Junkers Ju 52-ből merít ihletet, és egyedi karosszériával rendelkezik

A BMW Motorrad és a VTR Motorrad & Customs bemutatta az R 18 Iron Annie-t, amely lovagolható remekmű.

Az Iron Annie becenévre hallgató Junkers Ju 52 ihlette egyedi kerékpár az R 18 First Edition-on alapul, és repülőgépek ihlette átalakítást kapott.

Ez azonnal látható, mivel a motor egyedi alumínium karosszériát visel, amely a síkból merít ihletet, és retro szegecsekkel rendelkezik. A „farok” szintén egyedülálló, és a vállalatok megjegyezték, hogy „elengedhetetlen volt kölcsönkérni a Ju 52 jellegzetes hullámos alumínium deszkáját”.

A BMW R 18 Iron Annie egy fantasztikus, repülőgépek által ihletett egyedi
A különleges érintések túlmutatnak a karosszérián, mivel a motort eltávolították és feketére festették, akárcsak az összes krómozott alkatrészt. Ez azonban könnyű volt az egyedi kipufogók létrehozásához képest, mivel a VTR Motorrad és a VTR vámügyi ügyvezető igazgatója, Daniel Weidmann „az egyik nagy kihívásnak” nevezte őket, és azt mondta, „ezek az alkatrészek párhuzamos és gyönyörű sugarakká alakíthatók, és ugyanakkor továbbra is rögzíthetők. harmonikusan számos kísérletet tettek.”

Máshol a kerékpárt 2,8 hüvelykkel (7 cm-rel) rövidebb villával, állítható magasságú Wilbers lengéscsillapítóval és Magura HC3 főhengerekkel szerelték fel. A további kiemelések közé tartozik a nyereg ihletésű ülés, a személyre szabott sebességmérő, valamint a Kineo által gyártott 18 és 21 hüvelykes kerekek.

A BMW nem említette a teljesítményjellemzőket, de az alapkivitelű R 18-as 1,8 literes (1802 ccm) motorja 91 LE (68 kW / 92 LE) és 157 Nm nyomatékkal rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy a kerékpár 179 km/h-t meghaladó sebességet érjen el.