A Brunei királyi család számára épített és Mike Tyson által használt Range Rover aukcióra megy

A különleges Range Rovert Brunei szultána testvérének építették, és négy lábbal hosszabb, mint egy standard modell

A Brunei szultán testvére által megrendelt és Mike Tyson által használt, alaposan módosított 1994-es Range Rover Vogue LSE-t az Iconic Auctioneers aukcióra bocsátja az Egyesült Királyságban. A jármű az egyik legérdekesebb jármű lesz, amelyet a november 10-12-ig tartó rendezvényen kínálnak, és várhatóan 30 000 GBP (37 120 USD) és 40 000 GBP (49 493 USD) közötti áron fog eladni.Ezt a különleges Range Rovert Jefri hercegnek építette a Townley Cross Country Vehicles, mint a nap legjobb Range Roverjét. Négy lábbal hosszabb, mint egy normál Range Rover, és a tetőt nyolc hüvelykkel megemelték, ami egy teljesen masszív kabint eredményez, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy úgy pihenjenek, mintha egy magánrepülőgépen tennének.

A Brunei királyi család számára épített feszített Range Rover bekerült az aukciós blokkra
A belső tér egyik legérdekesebb aspektusa az ülések elrendezése. Közvetlenül a válaszfal mögött, az utastér elején található egyetlen ülés, amely az ajtó felé néz. A kabin hátulja két nagy kapitányi széknek ad otthont, mindegyik karfával, és könnyen hozzáférhet egy pár Sony fejhallgatóhoz. A kabinban két TV-készülék is található videomagnó-lejátszóval, egy CD-lejátszó és nagy tárolódobozok. Az ülések közül kettő elektromosan állítható, és mindegyik élénkpiros bőrrel van borítva.

Mint sok más Brunei szultán tulajdonában lévő autó, a Range Rover is sok évre kicsúszott a radar alól, de 2000-ben a világ hírlapjaira került, amikor a bokszoló nagyszerű Mike Tyson használta, miközben Glasgow-ban harcolt Lou Savarese ellen a Hampden Parkban. Az autót akkoriban a Glasgow Car Company értékesítette, és végül 2008 januárjában Dániában egy tulajdonos kezébe került. Legutóbbi éveit az Egyesült Királyságban élte le, és a jegyzetek szerint 16 976 mérföld (27 320) van. km) az öv alatt.