A csúcskategóriás járműfinanszírozási szolgáltató új fenntarthatósági kezdeményezést indít


Úttörő partnerség a Carbon Neutral Britainnel 5000 mérföldön keresztül ellensúlyozza az ügyfelek autóinak kibocsátását
Az ügyfelek finanszírozhatják autóipari szenvedélyüket, miközben számos globális környezetvédelmi projektet támogathatnak
Az ügyfélprogram csak egy része a JBR Capital új környezeti, társadalmi és irányítási stratégiája keretében bevezetett intézkedések sorozatának, és módszeresen csökkenti a teljes üzleti szén-dioxid-kibocsátást.

A Premier autóipari pénzügyi szolgáltató, a JBR Capital büszkén jelent be egy új fenntarthatósági kezdeményezést, amely nagymértékben csökkenti ügyfelei autóinak környezeti hatását.

Az autóipari pénzügyi szektort egy új szén-dioxid-kibocsátási program létrehozásával vezetve a JBR Capital 2022. január 1-jétől 5000 mérföld szén-dioxid-kibocsátást ellensúlyoz minden ügyfele által finanszírozott autó után szén-dioxid-kibocsátási egységek megvásárlásával.

A rendkívül felelősségteljes üzletág, a JBR Capital ma egy sor olyan intézkedést is bejelent, amelyet progresszív környezetvédelmi, társadalmi és irányítási stratégiája keretében vezettek be, amelyek tovább erősítik az autóipari pénzügyi ágazat újítójaként.

A vezető fenntarthatósági tanácsadó céggel, az EB7-tel együttműködve a JBR Capital kiszámította a 2019-es belső üvegházhatásúgáz-kibocsátását, hogy kiindulási alapként szolgáljon. Ez a modell azt a célt tűzi ki a vállalat elé, hogy évente 10 százalékkal csökkentse a bruttó, globális 1., 2. és kiválasztott 3. körbe tartozó CO2-intenzitású kibocsátás tonnában kifejezett kibocsátását. A JBR szén-dioxid-kibocsátási egységeket vásárolt a 2019–2021-es időszakra, miközben áttér a Net Zero tanúsítványra.

A Carbon Neutral Britainnel kötött új exkluzív partnerség révén a JBR Capital lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy továbbra is élvezzék a vezetést, de ezt a lehető legkörnyezetbarátabb módon tegyék. Egy londoni székhelyű vállalat, amely lehetőséget ad az Egyesült Királyság magánszemélyeinek és vállalkozásoknak, hogy pozitívan befolyásolják az éghajlatváltozást. A szén-dioxid-semleges Nagy-Britannia az Egyesült Nemzetek Éghajlat-változási Keretegyezménye szerint működik.

A Carbon Neutral Britain eddigi projektjei több mint 500 000 tonna CO2-kibocsátást ellensúlyoztak, és több mint hárommillió fát ültettek el, olyan partnerekkel, mint a Virgin Money, a DPD Group és a Bureau Veritas. A Carbon Neutral Britain-en keresztül a projekteket szélesebb hatásuk alapján választják ki, amelyek másodlagos előnyöket biztosítanak, mint például az oktatás, a foglalkoztatás, a tiszta víz, és pozitív hatást gyakorolnak a helyi élővilágra és ökológiára a régión belül. A JBR Capital ügyfelei mostantól hozzájárulhatnak az éghajlatváltozáshoz, és hozzájárulhatnak az olyan projektekhez, mint a vízerőmű Chilében, az erdőfelújítás Brazíliában, az erdőtelepítés Angliában és a napenergiával működő vízmelegítés Indiában.

Ügyfeleivel folytatott konzultáció során a JBR Capital megállapította, hogy az 5000 mérföld az átlagos éves használatukat tükrözi. Ezenfelül növelni tudják a szén-dioxid-kiegyenlítést, ha túllépik ezt a futásteljesítményt. A JBR Capital finanszírozási megállapodásuk első évfordulóján az ügyfelek továbbra is saját maguk kompenzálják járművük szén-dioxid-kibocsátását, amennyiben ezt a Carbon Neutral Britain-nel kívánják megtenni.

A beszámítási munkák mellett a JBR két jótékonysági szervezettel is együttműködik, a „Talent Rise”-vel – egy olyan szervezettel, amely a hátrányos helyzetű fiatalok életét kívánja megváltoztatni –, valamint a „City Harvest”-vel, amely 350+ embernek ingyen osztja szét a felesleges élelmiszereket. jótékonysági szervezetek.

Nayan Kisnadwala, a JBR vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon felelősségteljes üzletág vagyunk, és új fenntarthatósági stratégiánk ennek a szellemiségének bizonyítéka. Büszke vagyok arra, hogy az autóipari pénzügyi szektor élére állunk új ESG-kezdeményezéseinkkel, amelyek jelentősen ellensúlyozzák ügyfeleink autóinak szén-dioxid-kibocsátását. Ennek az iparágnak a bajnokai vagyunk, és azonnali cselekvésekkel a helyes dolgot akarjuk megtenni, megőrizve ezt az ágazatot a jövő számára, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy egyszerre élvezhessék a vezetés iránti szenvedélyt, de mindezt fenntartható módon.

„A JBR Capital-t azzal a céllal hozták létre, hogy kizárólag nagy teljesítményű sportautók, szupersportkocsik, luxus- és presztízsautók beszerzését finanszírozza, hogy ügyfeleink álmaik autóját vehessék. Sok vásárló most a nagy teljesítményű elektromos járműveket választja, de továbbra is felelősségteljesen és a bolygót a lehető legkevesebb hatással kívánják élvezni a belső égésű motorral szerelt autókat. A világ egyik vezető offset cégével, a Carbon Neutral Britainnel való együttműködés azt jelenti, hogy a környezettudatosnak és az autórajongónak nem kell kizárnia egymást.”

James Poynter, a Carbon Neutral Britain üzletfejlesztési igazgatója elmondta: “A légkörbe történő megnövekedett CO2-kibocsátás a globális felmelegedés legnagyobb oka bolygónkon. A fák ültetésével és a szén-dioxid-kiegyenlítési projektek finanszírozásával eltávolítjuk és megakadályozzuk a további CO2-kibocsátást Sok sofőrnek segítettünk már pozitív lépést tenni az éghajlatváltozás elleni küzdelemben, és örömünkre szolgál, hogy a JBR Capitalhoz hasonló kaliberű, előrelátó és felelősségteljes vállalattal csatlakozhatunk. ”