A DAF LF az Év Tehergépkocsija az Egyesült Királyságban

A harmadik egymást követő évben a DAF LF típust koronázták az Év Tehergépkocsijának a Commercial Fleet magazin évente megrendezett díjkiosztóján az Egyesült Királyságban. Továbbá az Év Gyártója díjat is a DAF Trucks kapta meg. Így a DAF nyerte el a két legfontosabb tehergépkocsikkal kapcsolatos díjat a 2019-es díjkiosztó ünnepségen. A díjakat a Commercial Fleet magazin olvasóinak szavazatai alapján ítélték oda, akik között az Egyesült Királyság fuvarozási ágazatának szakemberei is megtalálhatók.

Már 2018-ban és 2017-ben is a DAF LF nyerte el az Év Tehergépkocsija díjat. A DAF könnyűsúlyú fülke-alvázas családja 2016-ban pedig a Városi Elosztó Tehergépkocsi kategóriában aratott győzelmet. Az Egyesült Királyság flottaágazatában tapasztalható jelenlegi, minden eddiginél kiélezettebb versenyben a DAF LF típust széleskörűen elismerik sokoldalúságáért, megbízhatóságáért, értékesítés utáni támogatásáért és a tulajdonosokra, illetve a flottaüzemeltetőkre gyakorolt erőteljes és teljes körű vonzerejéért.

„Az LF mesterhármasa a díjakat illetően rendkívül örvendetes” – jelentette ki Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja, „és egyúttal e nagyon sokoldalú mindenes hosszú pályafutásának elismerése is. Nagyon fontos, hogy ezt a díjat a tulajdonosok és a flottaüzemeltetők visszajelzéseinek eredményeként nyertük el. Senki más nem tudja jobban megítélni termékeink és szolgáltatásaink teljesítményét, mint azok, akiknek a munkája nap mint nap ezektől függ. Ezek az üzemeltetők magas szintű termelékenységet, rendkívüli megbízhatóságot és maximális üzemidőt várnak el, és persze a fantasztikus DAF márkakereskedői hálózatunknak be kell bizonyítania számukra, hogy egyedülállóan magas szintű értékesítés utáni támogatást nyújt.”