A Hennessey elindítja a Velociraptor 600 Sherco Edition-t, két Enduro kerékpárral

Mind a kerékpárok, mind a teherautó egyedi teljesítményfrissítést kap a csomag részeként

Hennessey elindítja a Velociraptor 600 új verzióját, Sherco Edition néven. A csomag részeként a teherautóhoz tartozik egy pár Sherco 300 Enduro motorkerékpárok és egyedülálló élet. Ráadásul mind a teherautó, mind a kerékpárok egyedi teljesítményfrissítéseket kapnak.

A Velociraptor 600 már komikusan képes kisteherautó. 550 lóerővel ( 410 kW ) büszkélkedhet, és teljes komplementer Hennessey korszerűsítések, beleértve a levegő-levegő első hűtőt, a továbbfejlesztett hűtők csöveket, a nagy áramlású levegő indukciós rendszert és még sok más.

A Sherco kiadás hozzáadja a Brembo fékeket, egy öt gallonos üzemanyag-kancsó tartót és egy ágytartót a Risk Racing-től, hogy biztonságosan és biztonságosan szállítsa a Sherco motorkerékpárokat. Ugyanakkor maguk a kerékpárok sem szabványosak. Az ügyfelek választhatnak a kerékpár kétütemű 300 SE vagy négyütemű 300 SEF verziójából.

Akárhogy is, a csomagban szereplő motorkerékpárok korszerűsített radiátorokat, hátsó rotorvédőket, csúszólapokat és még sok minden mást kapnak. Az SE verziók frissített kompressziós fejet használnak, míg az SEF kerékpárok Race Tech versenyfejet használnak.

“ Örülünk, hogy partnerünk lehet a Hennessey Performance-nek, egy világszínvonalú szervezetnek, amelynek mély gyökerei vannak a terepjáró világban. – ez a mennyországban zajló mérkőzés. Örülünk, hogy elindíthatjuk a továbbfejlesztett Hennessey-kiadást, a Sherco-t a Hennessey VelociRaptor 600 Sherco Edition mellett, ” mondta Ron Sallman, a Sherco USA elnöke.

John Hennessey elmondta, hogy márkája az üzlet részét képezi, és ügyfeleink vezetik teherautók kemény, mind terepen, mind terepen, különféle motorsport-tevékenységekben való részvétel. A Sherco-val való együttműködés a nagy teljesítményű VelociRaptor 600-at ugyanolyan képes enduro kerékpárokkal igazítja. ”

A teljes csomag $ 205 000-nél kezdődik, és elvárjuk, hogy az ügyfelek szabadon adhassanak hozzá számos kívánatos lehetőséget az alapár tetejére. Függetlenül attól, hogy milyen opciók lehetnek az egyes egységeknél, mindegyikre ugyanaz a hároméves vagy 36 000 mérföldes garancia vonatkozik.

Carcoops