A hétvégén sűrűbben járnak a HÉV-szerelvények a Hungaroring közelébe

    A közösségi közlekedés igénybevételét ajánlja a Formula-1 Magyar Nagydíj résztvevőinek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a MÁV-HÉV bővített menetrendi kínálattal segíti az eljutást a Hungaroringre péntektől vasárnapig.

    Az MTI-hez szerdán eljuttatott közlemény szerint a BKK jegy- és bérletautomatáiból néhány érintéssel vásárolható egy, a versenypálya megközelítésére használható menetjegy-csomag.


    A közösségi közlekedést használó ügyfelek az Örs vezér terén, illetve Gödöllőn a H8-as HÉV megállójában a jegy- és bérletautomaták kezdőképernyőjén található, “F1 rendezvényhez kapcsolódó jegyek” kiválasztásával két vonaljegyet és két HÉV kiegészítőjegyet tehetnek egyszerre a kosárba – hívták fel a figyelmet.


    Jelezték: a HÉV-szerelvények szokásosnál nagyobb kapacitással járnak a hétvégén, a versenypálya megközelítése és az onnan visszautazás időszakában pedig 10-15 percenként közlekednek.


    Hozzátették: a Volánbusz idén is közvetlen eljutást biztosít Kerepesről a Formula-1 helyszínére. Péntektől vasárnapig Formula-1-es különjáratok közlekednek a Kerepes, HÉV-állomásnál található buszforduló és a Hungaroring 3-as kapuja között, amelyek a Formula-1-es napijeggyel ingyenesen igénybevehetőek.


    Az autóbuszok jellemzően 15 percenként indulnak, valamint csatlakozást biztosítanak az Örs vezér tere felől érkező és oda tartó vonatokhoz – írták.

HALLGASS EXKLUZÍV PODCASTOKAT IDE, ILLETVE IDE KATTINTVA!