A Project Kahn 2023-as Range Rover Signature kiadása 24 hüvelykes felniken érkezik

A Kahn projekt megmutatta nekünk első vizuális frissítéseit a luxus SUV új generációjának

A Kahn projekt ismert a Land Rovers módosítása, tehát itt az ideje, hogy a tuner bemutatja az új Range Rover készletét. A 2023-as Range Rover Project Kahn Signature Edition stílusmódjai meglehetősen finomak, de a legfontosabb a hatalmas könnyűfém kerekek.

Elölről a háromrészes lökhárító-kiterjesztés hasonló a Kahn által a Range Rover. Az osztó egy kifejezettebb “ állát ” hozza létre a SUV számára anélkül, hogy túl agresszív lenne.

A SUV képen látható példái egy duóhangú külsőt tartalmaznak, szatén fekete kezeléssel a motorháztető és az üvegház alatti terület számára. A tuner szaténfeketével is festheti a tetőt, eltávolíthatja a Range Rover jelvényeket, vagy helyettesítheti azokat Khan betűkkel a motorháztetőn és a csomagtérajtón.

Ami a kerekeket illeti, a Project Kahn széles skáláját kínálja, amelyek átmérője 22 hüvelyk és 24 hüvelyk között van, és amelyek a teljesítménygumiabroncsokban vannak. A kék jármű a 24 hüvelykes “ 33-as típuson ” kovácsolt könnyűfém kerekek szatén fekete és gyémánt vágással. Ezek nagyon jó munkát végeznek a kerekes karok kitöltésekor, bár minden bizonnyal korlátozni fogják a luxus SUV terepjáró képességeit. Másrészt a feketézett Range Rover kissé kisebb szatén fekete, 23 hüvelykes, 52-es típusú RS kovácsolt könnyűfém kerekekkel van felszerelve, amelyek ésszerűbbnek tűnnek a napi használatra.

A fent említett frissítések közül a legdrágább a 24 hüvelykes kerekek, amelyek ára € 9 278,16 ( egyenlő: $ 9 855 az írás idején ) négyes sorozat esetén. A képen látható 23 hüvelykes kerekek sokkal olcsóbbak, € 3 945,36 ( $ 4 191 ) és € 4 175,76 ( $ 4 434 ) között, a választott kivitelben. Végül, az első lökhárító-kiterjesztés € 2 780,34 ( $ 2 952 ) testszínű formában, vagy € 3 475,14 ( $ 3 689 ) ha a vaku korlátozottabb változatát választja.

Kahn Afzal, a Kahn projekt tervezője és alapítója, elmondta, hogy a tunernek “ további izgalmas tervei vannak az új modellek számára 2023-ban ”, így figyelemmel kísérjük a szélesebb körű vizuális frissítéseket. A Range Rover tulajdonosai, akik szeretnének valami személyre szabottabb SUV-t, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a tunerrel árajánlatért.

carscoops