A kerékpárok biztonságban vannak a családbarát hordozón

Miért nem változtat a megszokott sétákon? Kerékpáron kibővítheti cselekvési sugarát a következő napi kiránduláshoz vagy hétvégi kiránduláshoz. És nem kell mindig a saját bejárati ajtód előtt indulnod. Mert a Rameder, Európa legnagyobb személygépkocsi-szállítási megoldásainak szállítója, különféle szállítórendszereket kínál saját online boltjában. A családbarát és különösen kedvező árú Parma kerékpártartó a legújabb termék, amely a www.rameder.eu oldalon található.

Ahogy a Parma 3 neve is mutatja, akár három kerékpár is elfér benne. A kényelmes gyorskioldó rögzítési rendszer lehetővé teszi a 60 kilogramm maximális teherbírású hordozó gyors és egyszerű felhelyezését a vonóhorogra. Kilincspántjai és az állítható gumiabroncs-tartók biztosítják, hogy a kerékpárok biztonságosan rögzítve maradjanak az utazás során, beleértve a különböző méretű kerékpárok szállítását is – ami természetesen a családi kirándulásoknál elég gyakori.

A lehajtható mechanizmus különösen hasznos: Könnyen hozzáférhet a csomagtartóhoz, még akkor is, ha a kerékpárok fel vannak szerelve. A Parma 3 kerékpártartó már elérhető a www.rameder.eu online boltban, nagyszerű áron, mindössze 268 euróért. A Parma 4 hordozója műszakilag azonos, de négy kerékpár tárolására tervezték. Ez a modell most csak 280 euró a Ramedernél. Mindkét hordozó 13 tűs csatlakozóval van felszerelve.

Az okos kerékpárosok emellett a szállításvédővel védik kerékpárjukat a hordozón. A Rameder webáruházból mindössze 33 euróért kapható. Puha párnázata nagy területen osztja el a kerékpártartó tartók nyomását, hogy megvédje a kerékpárokat a karcolásoktól. A szállítási védő minden típusú vázkialakításhoz alkalmas, és könnyen rögzíthető tépőzáras rögzítéssel.

Látogassa meg blogunkat is: www.kupplung.de/magazin