A kilenc Lamborghini Veneno Roadster közül a második 9,5 millió dollárért talált gazdára

A Sant’Agata ultra korlátozott gyártású hiperkocsijának ez a fekete és zöld példája Dubaiban értékesítették

A Lamborghini Veneno az egyik legritkább, legdrágább és legszélsőségesebb megjelenésű V12-meghajtású hiperkocsi a Sant’Agata-tól, tehát minden alkalommal, amikor valamelyiket eladásra sorolják, az ár emelkedik. A képen látható fekete-zöld Veneno Roadster jelenleg Dubaiban megragadja a hűvös € 8 994 824 ( $ 9 551 558 ) utat, 3500 km-t haladva ( 2 175 mérföld ).

Mindegyik Veneno egyedi specifikációval rendelkezik, így nagyon könnyű megkülönböztetni őket egymástól. Amint azt a számozott jelvény megjegyzi, ez a kilenc Veneno Roadsters közül a második, fekete külső árnyalattal, zöld díszítéssel, valamint zöld bőrből és kitett szénszálból fürdött kabinnal.

Ez a konkrét példa az RM Sotheby árverésre bocsátotta 2020-ban, amikor nem sikerült eladni. Akkoriban a becslések € 4,5–5,5 millió ( $ 4,8–5,8 millió ) voltak, ami azt mutatja, hogy a hiperkocsi mennyire értékelt értéket néhány év alatt ’ idő alatt és a futásteljesítmény összegyűjtése ellenére. Vegye figyelembe, hogy a Veneno Roadster ára € 3,3 millió ( $ 3,5 millió ) plusz adók, amikor új volt.

2013 és 2014 között a Sant’Agata cég összesen négy Veneno kupát készített ( ezek közül három az ügyfelek számára ) plusz kilenc útmérnök. A testreszabott karosszéria alatt fekszik a kiemelkedő repülőgép-összetevők Aventador szénszálas monokokkja és egy hangolt V12, amely 740 lóerőt eredményez ( 552 kW / 750 PS ).

A felsorolt különleges Lamborghini James Edition a Dubai márkakereskedő VIP Motors kínál eladó az Egyesült Arab Emírségekben. Tavaly márciusban, a hiperkocsit forgatták a márkakereskedés helyiségeiben, a Veneno rodster újabb példája mellett, amely ritka köteget készít. Az Aventador-alapú modellnél nehéz megemészteni a $ 9,5 millió kért árat, különösen akkor, ha szállítási futást talál, de elismerően kevésbé ritka Sian FKP 37, ha $ 3,2 millió.

Carscoops