A legenda és a csillag találkozása

A Karthago együttes idén ünnepli 40. évfordulóját. A megalakulása óta azonos felállással működik a zenekar, ami Európában egyedülálló. A jubileumi évre való tekintettel a zenekar egy új lemezzel és egy szuperkoncerttel készült a Papp László Sport Arénában, majd ezt követően országos turnéra indultak. 

Szigeti Ferenc zenekarvezető márciusban vette át a vadonatúj Mercedes-Benz Vito Tourer mikrobuszt tőlünk, ami kényelmes és biztonságos társuk lesz a turné során.
Az együttes, és mi is a hosszútávú stabilitásban, szakértelemben hiszünk, ezért különös büszkeséggel tölt el minket, hogy a Karthago a Pappas Auto-t választotta.

A nyári fesztiválszezonban mini interjút készítettünk a zenekar frontemberével. Szigeti Ferenc a XX. Harley-Davidson Open Road Festen így nyilatkozott: 

„Visszatérő vendégek vagyunk a Harley-Davidson Fesztiválon, a mostani volt a negyedik fellépésünk. Szeretünk zenélni itt, mert a Harley Fesztivál közönsége nagyon illeszkedik a saját rajongótáborunkhoz. A rock és a sebesség valahogy mindig összefügg! Valószínűleg ezért is mondta rólunk a fesztivál a saját honlapján, hogy a Karthago a rockzene Harley-Davidsonja.

A zenekarból ketten is motoroztunk korábban, ezért is jó visszatérni évről évre a fesztiválra. Igaz, jómagam csaknem 40 évre biztonságosabb megoldást választottam a közlekedésre, és a Mercedes-Benz mellett döntöttem. A turnéhoz pedig a Pappas Auto biztosította Mercedes Vito Tourer-ünket, közönségünknek pedig elhoztuk az új X-osztályt is.
Köszönjük szépen!”