A legszebb tehergépkocsikat tényleg a csillagról kellene felismerni?

Menet közben és a pihenőidőkben: az új Actros belső tere megmutatja, hogyan tartható fenn a motiváció a távolsági fuvarozás és a nehéz terítőfuvarozás megerőltető feladatai során.

Az új Actros belső tere a legmagasabb igényeket is kielégíti a vezetési-, munka- és lakókényelem terén, mert a vezetőfülkék kialakításánál a gépkocsivezető áll a középpontban. A barátságos környezetet és kellemes térérzetet teremtő színválasztéktól kezdve az új belső világítási koncepcióig minden arra szolgál, hogy megkönnyítse a munkát, és a pihenőidőket a lehető legkellemesebbé tegye.

Új belsővilágítás koncepció.

Az új belső világítási koncepció gyakorlatilag minden helyzetben gondoskodik a vezetőfülke kitűnő megvilágításáról. A vezetőfülke teljes megvilágítására szolgáló belső világítás és két meleg fehér fényű olvasólámpa mellett a koncepció a menet közbeni jobb tájékozódás érdekében egy diszkrét kék éjjeli megvilágítást is tartalmaz.

Az előnyök áttekintése.

  • Igényes, vonzó belső kialakítás, a munka- és lakótér világos szétválasztásával
  • Új belső világítási koncepció a vezetőfülke optimális megvilágításáért
  • LED-es hangulatvilágítás és LED-es hangulatvilágítás, a vezetéshez és pihenéshez a rendkívül kellemes megvilágítás és a jobb tájékozódás érdekében a pihenőidőkben vagy éjjel, útközben
  • StyleLine és TrendLine belsőtér-kivitelek a belső tér és a külső megjelenés egyedi kialakításához