A Mansory készlete a Maserati MC20-hoz még vadabbnak tűnik

Ez az MC20-hoz készült bodykit a csak pályás Maserati MCXtremát finoman néz ki ehhez képest

A Maserati MC20 Coupe és Cielo a tető és a hátsó fedélzet kivételével a legtöbb stílusban megegyezik, így a tunerek mindkét változatra bővíthetik készleteik elérhetőségét. Ez a helyzet a Mansory esetében is, amely nemrég jelentette be az MC20 Ciello új bodykitjét, amely tükrözi az egy évvel ezelőtt bemutatott Coupe vizuális frissítéseit.

A Mansory „puha készletnek” nevezhetné, de a tervezői nem bántak az olasz szuperautóval, minden szögből megváltoztatták a megjelenését. Az elülső végén egy nagy elosztó található integrált bordákkal, amelyek a levegőt a készletbeszívó nyílásokba vezetik. Ehhez csatlakozik a szellőző motorháztető és több szénszálas díszítés a hűtőrács, a fényszórók és a szívónyílások körül.

Találunk még több bordával és szellőzőnyílással megnövelt oldalsó küszöböket, valamint egy új FV.5-ös egyszeri kovácsolt felnikészletet is, amelyek elöl 21, hátul 22 hüvelykesek. A farok a legnehezebben emészthető a masszív hátsó szárny és a diffúzor kiegészítő miatt.

Összességében a Mansory MC20 Ciello még feltűnőbbnek tűnik, mint a Maserati saját MCXtrema, csak pályás különlegessége, valószínűleg ez a céljuk. Ami a belső teret illeti, a tuner jellegzetes, nagy kontrasztú témája, élénksárga betétekkel a fekete velúr kárpitozás mellett, valamint a műszerfalon és a középkonzolon hozzáillő sárga díszítésekkel rendelkezik.

Csakúgy, mint a kupé változatban, a Mansory a Maserati 3,0 literes V6-os biturbó motorját 710 LE (530 kW / 720 LE) teljesítményre és 850 Nm (627 lb-ft) nyomatékra hangolta. Ez 89 LE (67 kW / 90 LE) és 120 Nm (88,5 lb-ft) növekedést jelent az MC20-hoz képest. A vállalat szerint ez a teljesítménynövelés elegendő volt ahhoz, hogy a 0-100 km/h-s sprintet 3 másodpercről 2,7 másodpercre javítsa, és a végsebességet 320 km/h-ról 330 km/órára növelje. h (205 mph).

A Mansory nem jelentette be nyilvánosan az MC20 Cielo készlet árát. Azonban a kiegészítőkben használt nagy mennyiségű szénszálból ítélve valószínűleg a mély zsebekkel rendelkező tulajdonosokat célozzák meg, és nem maradhatnak figyelmen kívül az utángyártott modok étvágya.