A MÁV is várja az érdeklődőket az Educatio kiállításon

A MÁV is várja az érdeklődőket a Hungexpo-n, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, január 9-11. között, 10-től 17 óráig.

A MÁV idén ötödik alkalommal vesz részt kiállítóként az eseményen. A vasúttársaság standján az érdeklődők megismerhetik a duális képzési ajánlatokat, az ösztöndíj- és a pályakezdő diplomás programot, a szakmai gyakorlati és a szakdolgozat-írási lehetőségeket, valamint a vasúti területen hasznosítható szakképzéseket. A standon számtalan élményprogram többek közt mozdonyszimulátor, tabletes játékok, kvízek, interaktív tábla, várja az érdeklődőket. A vasúttársaság bemutatását a duális képzésben részt vevő hallgatói is segítik.

A többnapos oktatási expón közel 200 kiállító és több mint 50 ezer látogató vesz részt évről évre, zömmel a legfiatalabb korosztályból. Ők közel 50 intézmény hallgatóitól és oktatóitól érdeklődhetnek a képzésekről, a szokásokról, a kollégiumi elhelyezésről vagy éppen a hallgatók jövőképéről. Az Educatio ingyenesen látogatható a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).