A Mercedes-AMG SL még személyesebb MANUFAKTUR jellemzőkkel elérhető

Umfangreiches MANUFAKTUR Angebot für Mercedes-AMG SL Extensive MANUFAKTUR offering for Mercedes-AMG SL

Speciális tömör, fémes és magnófestékek
Kézzel készített anyagok
MANUFAKTUR belső csomag exkluzív színekkel

Az új MANUFAKTUR csomag előnyeit kihasználva az igényes vásárlók még szélesebb körben személyre szabhatják Mercedes-AMG SL-jüket. Nyolc MANUFAKTUR festés közül választhat: a két szilárd felületű MANUFAKTUR vintage kék és a MANUFAKTUR szilikonszürke, a két fémes felület MANUFAKTUR Côte d’Azur világoskék metál és a MANUFAKTUR rubellit vörös metál, valamint a négy matt MANUFAKTUR éjszakai fekete magno, MANUFAKTUR hightech ezüst magno[1], MANUFAKTUR grafitszürke magno1 és – kizárólag az SL MANUFAKTUR esetében – Írország középzöld magno1. Az opcionális, MANUFAKTUR éjkékre festett puha felsőrész a Mercedes-AMG SL másik különlegessége.

A MANUFAKTUR belső csomag hét MANUFAKTUR színváltozatban kapható: MANUFAKTUR klasszikus piros/fekete, MANUFAKTUR misztikus piros/fekete, MANUFAKTUR rosé szürke/fekete, MANUFAKTUR szavanna bézs/fekete, MANUFAKTUR dohánykék/fekete, MANUFAKTUR dohánykék/fekete, MANUFAKTUR shaacht/fekete zöld/fekete.

A belső csomag MANUFAKTUR Exclusive nappa bőrrel kárpitozott üléseket tartalmaz. Kidolgozott gyémántvarrással rendelkeznek. Az AMG embléma az első fejtámlákba van domborítva. A MANUFAKTUR színű Nappa bőrt az ajtók karfáihoz és középső paneleihez, a középső kartámaszokkal együtt a középkonzolhoz és a műszerfal alsó részéhez is használják. A belső csomag másik fénypontja a kézzel varrott AMG Performance MANUFAKTUR nappabőr kormányburkolat, amely illeszkedik a választott kárpitszínhez. A mély bolyhos fekete padlószőnyegeken hímzett AMG logó és nappabőr csövek találhatók, a MANUFAKTUR belső színben különösen jó minőségű felülettel.

Az ajtónyílásokban lévő megvilágított küszöbpanelek AMG felirattal és exkluzív MANUFAKTUR mintával rendelkeznek. A középkonzolt MANUFAKTUR feliratok díszítik, magasfényű króm bevonattal. Kurzív szkriptje aláhúzza a címke igényét a minőség és a kivitelezés magas szintjére.

A MANUFAKTUR az exkluzív fényezések és a kiváló minőségű belső terek egyedi kialakítása. A válogatott anyagok és a kivitelezés tökéletesíti a dizájnt, és különleges érzéki élményt biztosít. A vásárlók különleges értékű autót kapnak – személyes elképzeléseik és kívánságaik szerint gyártva.

[1] 2023 4. negyedévétől rendelhető