A Mitsubishi Delica Mini x Coleman a koncepciótól a gyártásig eljut Japánban

A különleges pakolás a Coleman kültéri és kempingfelszerelési márkával együttműködésben készült

A Mitsubishi 2023 januárjában egy csomó koncepcióval, köztük a Delica Mini x Coleman-nel megrohamozta a Tokiói Autószalont. Míg az ilyen típusú konstrukciókat általában a bemutatóterem padlójára tartják fenn, az autógyártó most egy hasonló burkolatot kínál a gyártáshoz. Delica Mini.

A Mitsubishi elmondása szerint sok vásárlója érdeklődött a Delica Mini x Coleman koncepció iránt, ezért döntöttek úgy, hogy felajánlják a csomagolást. Ahogy a neve is sugallja, a design a Coleman kültéri és kempingfelszerelési márkával együttműködésben készült. „Greige” árnyalatú (valami szürke és bézs között), lámpás grafikával és vonalmintával az ajtókon, valamint Coleman logóval a D-oszlopon. Sajnos a koncepció tetőcsomagtartója, tapadós A/T abroncsai, sárvédői és egyéb kempingtartozékai nem szerepelnek a csomagban, de a tulajdonosok valószínűleg később felvehetik őket utángyártott kiegészítőként.

Bár a borítás a Delica Mini minden árnyalatával kompatibilis, a cég azt javasolja, hogy kombinálják egy kéttónusú fekete csillámkombinációval, mivel az eredeti szín a karosszéria bizonyos részein látható lesz, a tető pedig fedetlen marad. Azt is javasolják, hogy fényes fekete bevonattal kombinálják a dinamikus pajzsot, a rácsot és a csomagtérajtót, valamint fehérre bevont emblémákat, hogy utánozzák az indítóautó megjelenését.

A Mitsubishi x Coleman csomag ára 761 200 ¥ (5 164 USD) gyárilag, és 870 540 ¥ (5 912 USD) a meglévő Delica Mini tulajdonosok számára. Adjuk hozzá egy vadonatúj Delica Mini T Premium 4WD 2 238 500 ¥ (15 201 USD) árát, amely az „ajánlott” felszereltség, és 3 109 040 ¥ (21 118 USD) lesz a teljes költsége egy kész példának. Szeptember 9. és március 31. között csak a japán piacon lesz elérhető.

A 3395 mm (133,7 hüvelyk) hosszú Mitsubishi Delica Minit 2023 áprilisában mutatták be Japánban, mint egy kalandos kei-autót crossover-törekvésekkel, amelyek felveszi a versenyt az olyanokkal, mint a Daihatsu Tanto FunCross és a Suzuki Hustler. A modell enyhe hibrid, 658 köbcentiméteres háromhengeres motorral van felszerelve, amely akár 63 LE (47 kW / 64 LE) teljesítménnyel rendelkezik turbófeltöltésben, és további 3 LE (2 kW / 3 LE) a villanymotorból és a teljes munkaidős 4WD rendszer lehetősége.