A Nissan új Alapokra Helyezi Üzleti Működését Közép És Kelet Európában

  • Grand Automotive Kft., mint magán importőr átveszi a Nissan márka újautó, alkatrész és szolgáltatás értékesítési feladatait Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában
  • A tervezett működés megkezdése a 2019-es naptári év utolsó negyedévében várható

Nissan valamikor a hónap első harmadában bejelentette, hogy szerződést kötött a Grand Automotive Kft-vel, aki mint magán importőr fogja ellátni az újautó, alkatrész és szolgáltatás értékesítési feladatokat Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A mai bejelentés tükrözi a Nissan célkitűzését, hogy növelje üzleti teljesítményét Közép- és Kelet-Európában, miközben javítja a márkakereskedői és ügyfél elégedettséget.

Ez a változás lehetővé teszi a Nissan számára, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen a közép- és kelet-európai régió, azaz Lengyelország és Ukrajna növekedésébe, ahol a jelenlegi Nissan importőri műveletek tovább folytatódnak.

„A döntés ezen piacokon végzett tevékenységeink alapos elemzését követi, és célja, hogy javítsa teljesítményünket és jobban szolgálja ügyfeleink igényeit Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Örömünkre szolgál, hogy a Grand Automotive-ban egy olyan új partnert találtunk, akik bizonyítottan beváltak az autóipari forgalmazási üzletágban, és szorosan együtt fogunk működni velük az ügyfeleink, munkavállalóink és kereskedőink legjobb érdekeit szem előtt tartva ”- mondta Jordi Vila A Nissan Europe értékesítési alelnöke.

„A Grand Automotive büszke arra, hogy tagja lett a Nissan családnak Európában. A Nissan Europe-al és természetesen a Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon működő kereskedőinkkel való együttműködésünk során a vevői elégedettségre fogunk összpontosítani, miközben javítani kívánjuk a Nissan márka teljesítményét ezeken a piacokon ”- mondta Ken Lalo, a Grand Automotive Kft. vezérigazgatója.

A megállapodást a mai nap folyamán ismertették a magyar, a cseh és a szlovákiai Nissan alkalmazottakkal és márkakereskedőkkel. Az új szervezet működésének megkezdését a 2019. naptári év utolsó negyedévére tervezik.