A Pro Cycling Manager 2022 új felületet és még több kerékpáros sokoldalúságot mutat be


A menedzsmentet és a valós idejű versenyzést ötvöző Pro Cycling Manager a játékosokat egy sportigazgató helyébe helyezi. A cserkészet, a toborzás, a szponzorok menedzselése, az edzési és versenystratégiák mind olyan feladatok, amelyeket az igazgatónak el kell végeznie, hogy a sportág csúcsát elérje. Ez az új kiadás több mint 260 versenyt és 680 szakaszt tartalmaz, köztük a 2022-es Tour de France 21 hivatalos szakaszát.


Új tehetségkutató rendszer: a Pro Cycling Manager 2022-ben a játékosok most kiválaszthatják, hogy milyen területet és fiatal versenyzőket szeretnének figyelni, miközben felderítőik idővel fejlesztik és javítják hatékonyságukat.


Kerékpárosok új generációja: a legújabb kiadás egy új szerelőt mutat be, amely a fiatal versenyzők szintjén és potenciálján alapul, hatcsillagos minősítési rendszerrel. A fiatal kerékpárosok immár 16 éves koruktól lépnek fel, és a korábbinál háromszor nagyobb sportolói csoporthoz járulnak hozzá. Ezek a sokoldalú versenyzők ugyanúgy fejlődnek, mint a kerékpáros világ jelenlegi sztárjai.
Kerékpáros-fejlesztő rendszer: a valósághűbbség érdekében minden felvett versenyzőt integrálni kell a csapatba, hogy tehetsége optimálisan fejlődjön.


Dinamikusabb ellenfelek: a Pro Cycling Manager 2022 pelotonjai változatosabb viselkedést mutatnak, szakítva a korábbi kiadások megszokott mintáival. A játékosok láthatják, amint kedvenc versenyzőik a rajttól kezdve vezetik a vezetést, és több kitörést is láthatnak a verseny legelső órájától kezdve.


Továbbfejlesztett felület: az újratervezett kezelőfelület, a menüergonómia és az objektív tervezés mellett egy új kerékpáros oldal is bekerült. Tartalmaz új statisztikákat, kiemelt képességeket és eredményeket, valamint egy felületet két sportoló tulajdonságainak összehasonlítására.


70 csapat áll rendelkezésre: a játékosok olyan topcsapatok sportigazgatóivá válhatnak, mint a Team Jumbo-Visma, a B&B Hotels-KTM és a Groupama-FDJ.