A skandinávok a Lexusra szavaznak

A Toyota luxusmárkája, a világ vezető hibrid prémium márkájaként ismert Lexus immár zsinórban hatodik éve kerül ki győztesen a legnagyobb svéd és norvég vevőelégedettségi felmérésből. A nem mindennapi sikerben egyértelműen szerepe van a hibrid modelljeivel hazánkban is hónapról hónapra értékesítési rekordokat döntő Lexus modelljeire jellemző legendás megbízhatóságnak és alacsony üzemben tartási költségeknek, mint a japán prémium márka az ügyfelek legmagasabb színvonalú kiszolgálására épülő filozófiájának.
Idén is a környezetbarát hibrid modelljei révén Magyarországon is folyamatosan értékesítési rekordokat döntő, az idei év első öt hónapjában idehaza az előző év azonos időszakához képest több, mint megduplázó Lexus lett a norvég AutoIndex győztese 932 ponttal, vagyis a legmagasabb pontszámmal, amit egy márka valaha is elért az AutoIndex 16 éves története során Skandináviában. Amellett, hogy az összesítettben nyert, a Lexus mind a négy vizsgált területen (Autó és vezetési élmény, Márkahűség, A márkakereskedés és a vásárlás élménye, Márkaszerviz) a legmagasabb pontszámot érte el.
Szinte hihetetlen, hogy már hatodszor végzünk e felmérés élén. Mindez nem csupán autóink minőségét bizonyítja, hanem azt is, hogy márkakereskedéseink milyen elkötelezetten végzik munkájukat. Hatalmas hálával tartozunk ügyfeleinknek, akik évről évre bizonyítják irántunk való hűségüket, és magas pontszámmal jutalmazzák erőfeszítéseinket. Mindez komoly motivációt jelent számunkra, és ígérem, nem fogunk a babérjainkon pihenni – hiszen a Lexus filozófiájának egyik alapja a folyamatos fejlődés.” – fogalmaz Tone Thunes, a Lexus norvégiai marketingért és ügyfélszolgálatért felelős igazgatója.
A Lexus Svédországban is hat éve vezet ugyanezen a felmérésen: a márka idén 892 pontot kapott, magabiztosan megelőzve ezzel minden vetélytársát.
Számunkra ez fontos megerősítése annak, hogy jól végezzük a munkánkat. Ugyanakkor nem szállhat a fejünkbe a dicsőség, ezért folyamatosan tökéletesítjük ügyfélszolgálati tevékenységünket, hogy továbbra >>>