Az Octavia nyert „Best Cards” olvasói felmérésén

A ŠKODA OCTAVIA-t az “auto motor und sport” magazin olvasói ismételten az első számú importált kompakt autónak választották. Ez a hetedik alkalom, hogy a dinamikus tér-csoda nyerte el a rangos díjat a kategóriájában. Az OCTAVIA-t az ügyfelek is rendkívül jól fogadták: ismét a márka bestsellere volt Németországban, 58844 új regisztrációval 2018-ban.


A ŠKODA AUTO vezérigazgatója, Bernhard Maier azt mondja: “A teljes ŠKODA csapat nevében köszönetet szeretnék mondani minden “auto motor und sport” olvasónak, aki a márkánk ikonjaként megszavazta az OCTAVIA-t. Számunkra ez egy nagy motiváció arra, hogy folytassuk az általunk kitaposott utat. Pontosan ez az, amit mi teszünk azzal, hogy 2022-ig több mint 30 új modellt hozunk ügyfeleinknek.


A “auto motor und sport” magazin olvasói a 43. alkalommal szavaztak a “Best Cars” címért. Ebben az évben 11 kategóriában 385 modell küzdött a megszerezhető díjakért. A kompakt gépkocsik közül a ŠKODA OCTAVIA ismét megnyerte az import kategóriát, elhódítva az összes leadott szavazat 16,6%-át. Az OCTAVIA immár hetedik alkalommal nyert osztályában az import kategóriában.


Azonban a ŠKODA OCTAVIA nemcsak az “auto motor és sport” olvasók körében népszerű. A legendás modellsorozat első darabjai 1959 januárjában, pontosan 60 évvel ezelőtt gurultak le a Mladá Boleslav-i üzem gyártósoráról. A modern idők első ŠKODA OCTAVIA generációja 1996-ban debütált, az összetéveszthetetlen dizájnnal és az aktív és passzív biztonság magas szintjével azonnal elismerést váltott ki. A ŠKODA OCTAVIA több piacon is komoly hagyományokkal bír. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy 1959 óta közel 6,5 millió OCTAVIA hagyta el a gyártósorokat. A tavalyi évben több mint 388000 járművet szállítottak ki az ügyfelek számára a márka legnépszerűbb modelljéből világszerte.


ŠKODA OCTAVIA modern motorokkal és fejlett konnektivitással


A ŠKODA OCTAVIA bizonyított erősségeivel és új tulajdonságaival tartós sikertörténetet ír. Az átlag feletti férőhely, a kiváló funkcionalitás, a kiterjedt biztonsági és kényelmi berendezések sora, valamint a kiváló ár-érték arány miatt a kompakt modell, melyet szedánként vagy kombiként használnak, új mércét állít fel az osztályában. Emellett a jelenlegi generáció az első OCTAVIA, amely a “ŠKODA Connect mobil online” szolgáltatásait használja. Fejlett csatlakozási lehetőségek segítenek a vezetők és az utasok számára, hogy vezeték nélkül csatlakozzanak az internethez és mindig online legyenek. A virtuális műszerfal az OCTAVIA egyik legfrissebb eleme: az opcionális rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy testreszabja a műszerfal kijelzőit.