A Subaru Tokió standja magában foglalja az imprezát az STI alkatrészekkel és a hangolt Levorg STI Sporttal

Az autógyártó a Crosstrek és a Rex gyártási modelleken alapuló “Boost Gear” koncepciókat is bemutatja, a BRZ és a WRX versenyautók mellett

Subaru számos debütálást jelentett be a 2023 Tokió Autószalon, amelynek kiemelt elemei az STI alkatrészekkel felszerelt új Impreza prototípusa, a korlátozott gyártású, hangolt Levorg STI Sport # készlet és a Crosstrek Boost Gear koncepció.

A sportos megjelenéssel kezdve Subaru Levorg amely egyetlen tényleges fotón került bemutatásra, a Levorg STI Sport R EX produkciós specifikáción alapul, de számos olyan módosítást tartalmaz, amelyek célja az utazás és a kezelés javítása. A Subaru azt tervezi, hogy Japánban korlátozott gyártási különlegességként kínálja a modellt, a Levorg sorozat tetején ülve.

A hatodik generáció Subaru Impreza a novemberi LA Autószalonon mutatták be, de most a sor a JDM-spec jobb oldali hajtású modelljének nyilvános debütálására a Tokiói Autószalonban. A szokásos burkolatok mellett a Subaru az Impreza prototípusát is bemutatja, jelenleg fejlesztés alatt álló STI alkatrészekkel. Ez várhatóan szorosan áttekinti a ferdehátú közelgő sportos berendezését, legalábbis a japán piacon.

Az új Subaru Crosstrek, az Impreza kalandos keresztező testvére szintén jelen lesz a “ Boost Gear Concept ” formájában. A cég szerint a “ olyan trükkökkel teli, amelyek felébresztik az aktív élet kalandos szellemét ”. Ez nagyon hangzik A Crosstrek az összes opcionálisan elérhető tartozékkal felszerelt amelyeket nemrégiben jelentettek be a japán helyi piac elindítása során.

Hasonló kezelést kell alkalmazni a Subaru Rex amely megkapja a saját “ Boost Gear Concept ” verzióját is. Ne feledje, a városi SUV a Toyota Raize és a Daihatsu Rocky ikrek újratöltött változata, kizárólag Japánban kapható, természetesen szívott 1,2 literes motorral a motorháztető alatt.

Végül, Subaru bemutatja a versenyautók hármasát – a BRZ GT300-at a 2022-es szezonból, a WRX NBR Challenge és a WRX Rally Challenge mellett a következő 2023-as szezonban. A fent említett debütálásokról a 2023-as Tokiói Autószalonban kerül sor, amely január 13-15 között zajlik a Chiba prefektúrában, a Makuhari Messe-ben.

carscoops