A Tesla egy Cybertruck ihlette vezeték nélküli okostelefon-töltőt dob piacra

A töltő egyszerre akár három eszközt is feltölthet 15 W-on

A Tesla Cybertruck megígérte, hogy forradalmi pickup lesz, amikor három évvel ezelőtt bevezették, de a Ford F-150 Lightning, a GMC Hummer EV, a Rivian R1T megverte a piacon, és még a Lordstown kitartás is.

Míg a teherautó a következő évben gyártásra készül, a szélsőséges kialakítása inspirálta a $ 300 vezeték nélküli okostelefon-töltő amely megérkezhet a felvétel előtt.

Észrevette Engadget és szerepel a Tesla weboldalán, az okostelefon-töltő dicsőséges többlet, mivel éles alumínium háznal, valamint “ leszerelhető mágneses állvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a töltő lapos vagy szögben történő elhelyezését a jobb megtekintés érdekében.”  Függetlenül attól, hogy melyik pozíciót választja, a töltő Alcantara-béléssel ellátott ‘ ágy ’ -vel rendelkezik, hogy megakadályozza a karcolást, és prémium megjelenést biztosítson az eszköz számára.

Amellett, hogy jól néz ki, a töltő egyszerre akár három eszközt is feltölthet 15 W-on. Noha a sebesség nem figyelemre méltó, a töltő FreePower technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a Qi-képes eszközök újratöltését anélkül, hogy pontosan igazítanák őket. Valójában bárhol elhelyezheti telefonját a töltő felületén, majd az eszköz újratöltése után működni fog.

Míg hét 15 W-os vezeték nélküli töltőt vásárolhatott a Samsung-tól, és még mindig van pénze hátra, a Tesla vezeték nélküli töltési platform USB-C kábellel és 65 W-os USB-C hálózati adapterrel rendelkezik, amely hasonlít a Cybertruck-ra.

A töltő tökéletes karácsonyi ajándék lenne a techy Cybertruck foglalási tulajdonosok számára, de nem várható, hogy februárig kezdje meg a szállítást.

carscoops