A WAE stratégiai tőkeberuházást hirdet

A BEAM CONNECTIVITY LIMITED BEÁLLÍTÁSÁBAN, TÁMOGATJA A CSATLAKOZTATOTT JÁRMŰRENDSZEREK KERESKEDELMI HELYEZÉSÉT.

• A WAE stratégiai tőkebefektetést jelent be a Beam Connectivity-be, amely egy összekapcsolt járműtechnológiai megoldásokat fejlesztő.

• A Beam Connectivity úttörő szerepet tölt be az összekapcsolt járműrendszerekben, és egy nagy teljesítményű, sokoldalú és biztonságos, végponttól végpontig összekapcsolt járműmegoldást fejlesztett ki.

• A globális összekapcsolt piac a becslések szerint 2021-ben 60 milliárd dollár lesz, és az előrejelzések szerint 2028-ra 160 milliárd dollárra nő.

• A WAE 2020 óta számos projekten dolgozik együtt a Beam Connectivity-vel, beleértve az elektromos járművek telematikáját, és a beruházás felgyorsítja a vállalat csatlakozási megoldásainak kereskedelmi forgalomba hozatalát.

A WAE örömmel jelent be stratégiai tőkebefektetést a Beam Connectivity Limited-be (Beam Connectivity vagy „a Vállalat”), amely úttörő az összekapcsolt járművek területén.

A Beam Connectivity 2020-ban azért alakult, hogy kezelje az összekapcsolt járműrendszerek piacának széttagolt jellegét, megragadva a lehetőséget egy teljes körű, teljes körű megoldás kifejlesztésére. Az alapítók felismerték, hogy az összekapcsolt járműmegoldások elsöprő élményt kínálnak mind a végfelhasználóknak, mind az azokat alkalmazó szervezeteknek, ezért a probléma megoldására létrehozták a Beam Connectivityt.

A Beam Connectivity egy nagy teljesítményű, sokoldalú és biztonságos végponttól végpontig összekapcsolt járműmegoldás kifejlesztésével arra törekszik, hogy kihasználja a csatlakoztatott járművek piacának növekedési előrejelzéseit, amely a Mordor Intelligence szerint az előrejelzések szerint 2028-ra eléri a 160 milliárd dollárt . a járműflották valós idejű nyomon követésének növekvő igénye, valamint a hatékonyság növelésének lehetősége, beleértve az éteren keresztüli szoftverfrissítéseket és a járművek csatlakoztatására vonatkozó jogszabályok és szabványok végrehajtását.

A WAE beruházása támogatni fogja a Beam Connectivity-t a csatlakoztatott járműmegoldások bővítésében, segítve a kereskedelmi csapat felépítését és a vállalat növekedésének felgyorsítását. Miután korábban számos telematikai projekten dolgozott a Beam Connectivity-vel, a WAE csapata elkötelezte magát amellett, hogy hosszú távú megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, és kihasználja az új piaci lehetőségeket. Alex Burns OBE csatlakozik a Beam Connectivityhez, mint nem ügyvezető elnök, hogy segítsen eligazodni a vállalat növekedési pályáján. A beruházás tovább bizonyítja, hogy a WAE a fejlett mobilitásra összpontosít, és olyan digitális megoldásokat hoz piacra, amelyek tisztábbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a mobilitást. 

Craig Wilson, a WAE vezérigazgatója elmondta: „A Beam Connectivity a WAE kulcsfontosságú beszállítója, és kiváló kapcsolatot épített ki mérnöki csapatunkkal. Örömünkre szolgál, hogy tovább erősíthetjük kapcsolatunkat ezzel a befektetéssel, amely a Beam Connectivity osztályvezető csatlakozási megoldásait gyorsabban piacra hozza.”

Thomas Sors, ​​a Beam Connectivity vezérigazgatója megjegyezte: A Beam Connectivity számos járműgyártót támogat, kategóriájában a legjobb csatlakozási rendszert és nagy értékű járműbetekintést biztosítva számukra. Ez a beruházás lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük kereskedelmi csapatunkat, és felgyorsítsuk a Connected Vehicle as a Service platform bevezetését. Erősen együttműködünk a WAE-vel, és örömünkre szolgál, hogy ezzel a befektetéssel megerősíthetjük kapcsolatunkat velük.”

Alex Burns OBE (a Beam Connectivity nem ügyvezető elnöke) hozzátette : „Örülök, hogy csatlakozhatok a Beam Connectivity-hez a vállalat számára ebben az izgalmas időszakban. A Beam Connectivity kiváló vezetői csapattal és kategóriájában vezető csatlakozási megoldással rendelkezik. A WAE befektetése és támogatása segíteni fogja a csapatot abban, hogy felgyorsítsa az üzlet növekedését azáltal, hogy megoldást kínál növekvő ügyfélkörüknek.”