A WAE Technologies a The Electric Mine-on járt

  • A WAE Technologies részt vett az arizonai The Electric Mine rendezvényen május 23-25.
  • A Fortescue bányászati ​​óriás tulajdonában lévő WAE támogatja azon törekvését, hogy a
    nulla kibocsátású bányászati ​​flotta 2030-ra innovatív akkumulátoros energiarendszerek és megoldások biztosításával
  • A WAE csapata egy sor élvonalbeli villamosítási technológiát támogat, és bemutat egy robusztus DC-DC átalakítót.
  • Dave Rawlins, a WAE mérnöki technológiai részlegének vezetője szintén előadást tart arról, hogy a WAE hogyan közelíti meg a tereppályás projektek villamosítását.

A WAE Technologies részt vett a The Electric Mine 2023 kiállításon, ahol a legmodernebb villamosítási megoldásokat mutatják be, amelyek támogatják a terepjáró szektor felgyorsítását a szén-dioxid-mentesítés felé vezető úton.

A május 23. és 25. között Arizonában megrendezésre kerülő The Electric Mine a világ egyetlen globális bányavillamosítási eseménye, és a WAE a kiállításon bemutatja vezető villamosítási technológiáját, amelyet kifejezetten a bányászat és más, autópályán kívüli felhasználási esetekre fejlesztettek ki. alkalmazások.

A Fortescue Metals Group által 2022 elején történt felvásárlást követően a WAE – a nagy teljesítményű akkumulátor-technológia vezetője, amelyet eredetileg a globális motorsport- és közúti autóprogramokhoz fejlesztettek ki – a terepjáró szektor vezető beszállítójává válik, szakértelmét felhasználva a Fortescue támogatására. világméretű járműflottájának szén-dioxid-mentesítésével egy globális zöld, megújuló energiaforrásokkal és erőforrásokkal foglalkozó vállalattá vált.

2022 júniusában a Fortescue partnerséget jelentett be a Liebherrrel, amely a T264-es bányászati ​​fuvarozó teherautójával a WAE Technologies által kifejlesztett zéró kibocsátású energiarendszeri technológiákat integrálja.

A WAE felállása a The Electric Mine 2023 kiállításon tartalmazni fog egy DC-DC átalakítót, amely robusztus kialakítás, amelyet terepjáró járművekhez fejlesztettek ki. A WAE DC-DC átalakítója egy 600 kW-os, 1,5 kV – 1 kV-os fokozatmentes átalakító nagy teljesítményű terhelésekhez. Szilícium-karbid (SiC) technológiája kivételes, 98,5%-os hatékonyságot biztosít, miközben a teljes teljesítményű működés 50 o C- os környezeti hőmérsékleten történik.
 
A bemutatott villamosítási innováció mellett a WAE technológiai vezetője, Dave Rawlings „A versenypályától a távoliig – Verseny a bolygó megmentéséért” címmel tart előadást .

Az előadás során Dave áttekintést ad arról, hogy a WAE hogyan közelíti meg az autópályán kívüli projektek villamosítását; motorsportból született cég és a közelmúltban megvásárolta a Fortescue, a zöld energia és technológia világelső. Leírja a főbb akadályokat és lehetséges előnyöket az off-highway elektromos járművek bevezetése előtt, míg Dave betekintést nyújt a járművek egyedi jellemzőibe és infrastrukturális igényeibe a hálózaton kívüli és távoli környezetekben.

Dave Rawlins, a WAE technológiai részlegének vezetője elmondta : „A technológia több mint két évtizede a nagy teljesítményű akkumulátor- és villamosítási rendszerek fejlesztésének csúcsán áll. A Fortescue család részeként a legmodernebb technológiánkat egyre gyakrabban alkalmazzák a terepjáró szektorban, támogatva az üzletet a tiszta, zöld globális flottára való átállásban. Technológiánk képes felgyorsítani bármely terepjáró jármű szén-dioxid-mentesítését – és örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezeket a 2022-es The Electric Mine kiállításon.”

A 2023-as elektromos bánya WAE csapatával való interjú megbeszéléséhez a médiát felkérik Claire Rose-hoz, a WAE marketing- és kommunikációs vezetőjéhez az alábbi elérhetőségeken.