A WAE Technologies bemutatjaa a skálázható akkumulátoros innovációt

  • A WAE Technologies (WAE) fejlett új autóakkumulátor-megoldást mutat be a Japan Society of Automotive Engineers Annual Congressen (JSAE), amelyet május 24-26-án tartanak Jokohamában.
  • Scalable Battery Module (SBM) bemutatása, amely paradigmaváltást jelent a gyors és rugalmas akkumulátorfejlesztésben
  • Látogassa meg a WAE-t az 1-es standon, amely az Automotive Propulsion Centre brit pavilonjának része

A WAE, a világ vezető technológiai és mérnöki szolgáltatási üzletága egy fejlett autóakkumulátor-megoldást mutat be a Japán Autómérnökök Társasága által idén májusban megrendezett vezető autóipari mérnöki konferencián.

A május 24. és 26. között Yokohamában megrendezésre kerülő JSAE rendezvényen a világ vezető autóipari technológiai vállalatai találkoznak. A rendezvényen a WAE bemutatja Scalable Battery Module-ját (SBM), amely a WAE szabadalmaztatott „Sense Chain” architektúráját használja az elektronika replikációjának kiküszöbölésére, lehetővé téve a feszültség és a kapacitás független skálázását, valamint az egyedi akkumulátor-koncepciók rekordidő alatti megvalósítását.

A gyors és rugalmas akkumulátorfejlesztést forradalmasító WAE moduláris eszközkészlete lehetővé teszi az autóipari vásárlók számára, hogy minden eddiginél gyorsabban hozzanak létre egyedi csomag- és alcsomag-rendszereket, és számos iparágban támogatják a kis és közepes volumenű elektromos járművek fejlesztőit. Mindegyik modul 1,08 kWh teljesítményű, 50 V max feszültséggel, 43 V névleges feszültséggel, >240 Wh/kg energiasűrűséggel.

Az 1. standon kívül a WAE más brit autóipari technológiai vezetőkkel együtt az Automotive Propulsion Centre brit pavilonjának részeként is megjelenik.

Rob Millar, a WAE elektromos részlegének vezetője megjegyezte: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a JSAE-n bemutathatjuk méretezhető akkumulátormodulunkat. Ez az innovatív új technológia nagyobb rugalmasságot és sebességet kínál a piacra az ügyfelek számára a legkülönfélébb szektorokban, és egy újabb példa a WAE élvonalbeli villamosítási megoldásainak széles listájára az autóipar számára.”

A JSAE bármelyik WAE csapatával való interjú megbeszéléséhez a médiát felkérik Claire Rose-hoz, a WAE marketing és kommunikációs vezetőjéhez az alábbi elérhetőségeken.