A WRC 10 már elérhető a Nintendo Switch™-en

eyJEUlNBcHBOYW1lIiA6ICIiLCAiRFJTUHJvZmlsZU5hbWUiIDogIiIsICJTaG9ydE5hbWUiIDogIiIsICJDbXNJZCIgOiAiIn0=


A NACON és a KT Racing Studio örömmel jelenti be, hogy a WRC 10, az FIA Rally Világbajnokság hivatalos videojátéka már elérhető a Nintendo Switch™-en.


Nézd meg a WRC 10 előzetesét:


A verseny 50. évfordulóját ünneplő WRC jubileumi kiadása még mindig tele van újdonságokkal és izgalmakkal. A történelmi mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy újra átéljék a bajnokság történetét meghatározó 23 eseményt. Minden eddiginél több tartalommal a WRC 10 tisztelgés az 50 éves rally előtt, amely örömet okoz a rajongóknak. A népszerű Karrier mód a Switch™ verzióban is megtalálható, festésszerkesztővel és saját csapat létrehozásának lehetőségével. A játékosok most már a bajnoki autókon is színezhetik a színüket, a WRC, WRC 2, WRC 3, Junior WRC kategóriákban jelen lévő mintegy 30 jármű alapján, de a játék történelmi járműveire is, a 2021-es szezon 52 hivatalos csapata mellett. Tökéletes lehetőség, hogy egy személyre szabott csapattal vállalja a kihívást!

A WRC 10 ma elérhető a Nintendo eShop for Nintendo Switch™-hez. A WRC 10 PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam PC és Epic Games Store platformokon is elérhető.