Átadták a 10 000. koreai autót a Pappasnál

A Pappas Auto KIA üzletága mindössze négy év alatt duplázta meg értékesítési eredményeit

A Pappas Auto Magyarország Kft. 2006-ban kezdte meg a KIA márka forgalmazását. Az első tíz évben – 2016-ig 5000 KIA gépjárművet értékesített. Rédei Ádám KIA márkavezető és szakmailag kimagaslóan felkészült csapata mindössze négy év alatt duplázta meg a Pappas Auto által átadott KIA modellek számát. A rendkívüli eredményhez hozzájárulhatott a márkaszalonok bővülése is, hiszen mára a vállalat öt telephelyén várja KIA szalon kedves ügyfeleit: Budapesten a 13. kerületi Pannónia utcában és a 11. kerületi Hunyadi János úton, Pécsett, Szegeden és Székesfehérváron. 

A 10 000. KIA ünnepélyes átadására 2020. február 27-én került sor Kim Dowan, a Kia Motors Magyarország elnöke és Nagy Norbert ügyvezető igazgatója, valamint Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Rajnai Tamás személyautó üzletágvezetője és Rédei Ádám KIA márkavezetője kíséretében. Az átadott új Kia XCeed, mely kompakt városi crossoverként a SUV-ok sokoldalúságát egyesíti a kompaktokra jellemző sportos megjelenéssel és kezelhetőséggel, méltó főszereplője a rendkívüli pillanatnak. 

Rédei Ádám az átadást követően így nyilatkozott: „Szívből köszönjük Ügyfeleink töretlen bizalmát a KIA márka és a Pappas Auto iránt! Közép-Európa egyik legnagyobb és legújítóbb szellemű járműkereskedelmi vállalataként és a Pappas névhez hűen a jövőben is törekszünk megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani. A 10 000. Pappas Auto által átadott KIA tulajdonosának sok örömteli pillanatot és balesetmentes közlekedést kívánunk!”