Audi R8 LMS Cup verseny is lesz a Super Racing Fesztiválon

A Hungaroringen tartandó Super Racing Fesztivál az idei évben az egyik leglátványosabb autósport eseménynek ígérkezik az rajongók számára, hiszen a túraautó-világkupa és a kamion Európa-bajnokság versenyzői egyazon hétvégén versenyeznek hazánkban. 

Ezen a hétvégén egyszerre láthatjuk versenyezni a WTCR újdonsült királyát, Michelisz Norbertet, és a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbertet.Ehhez jön még a különleges betétfutam, az Audi R8 LMS Cup, amelynek különcsatái megfűszerezik majd az április 25-26-ai versenyhétvégét. A mezőnyben láthatjuk többek között a svájci Rahel Freyt, aki gyári pilóta volt a DTM-ben, és a hungaroringi fordulóra beugrik a kupa 2018-as bajnoka, a német Kris Heidorn, és persze itt lesz a címvédő lengyel Robin Rogalski is. Az Audi R8 kupa érkezése még egy jó ok arra, hogy a szurkolók a helyszínen nézzék meg a Super Racing Fesztivál eseményeit.

Április 25-én és 26-án igazi motorsport ünnepre készül a Hungaroring. Nem ez lesz az első eset, hogy a fenti két sorozat versenyzői együtt száguldanak, tavaly júliusban a Slovakia Ringen volt már rá példa (és remekül bevált), de az első alkalom, hogy két magyar sztárversenyző, hazai pályán, ugyanazon a hétvégén száguld.Magyar szempontból ez majdnem akkora horderejű esemény, mint a Formula 1 Magyar Nagydíj. A Hungaroring a szurkolóknak is készül meglepetésekkel, szeretnék, ha igazi fesztivál-hangulat uralkodna a lelátókon és a paddockban.