Audis adományok teszik szebbé az ünnepet

 Az „Adni jó” mottó jegyében az év vége közeledtével ismét adakoztak az Audi Hungaria munkatársai. A vállalat által, immár hatodik éve szervezett karácsonyi adománygyűjtés során összesen mintegy két tonna élelmiszer gyűlt össze közel három millió forint értékben. Ruhaneművel, játékokkal, könyvekkel teli ajándékcsomagból 400 darab gyűlt össze.

Az adományok egy részét az Audi Hungaria munkatársai, illetve Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja nyújtotta át a három támogatott intézményben: a győri Család- és Gyermekjóléti Központban, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál Likócson, valamint a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonában.

„Az összefogás erejével, a közös adakozás által örömtelibb ünnepet biztosíthatunk a rászorulóknak, és ez mindannyiunknak jó érzés. Büszke vagyok azokra a munkatársainkra, akik a másokkal való önzetlen törődés jegyében felismerték a jótettek fontosságát, és részt vettek az évek óta működő adományakcióban”, hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet.

A karácsonyi adománygyűjtés mellett az „Adni jó” kampány részeként az idei esztendőben 30 régióbeli intézményben közel 600 audis önkénteskedett. Az Audi Hungaria munkatársai tematikus gyűjtés során tisztítószereket, tisztálkodási szereket, fehérneműt és tortákat juttattak el a 22 éve működő Hajléktalanokat Segítő Szolgálat idősotthonának.

A vállalat a közelmúltban 100 darab számítógépet adományozott győri és régióbeli rászoruló családoknak. Az Audi Hungaria összesen mintegy 500 számítógépet juttat el partneregyetemeinek, valamint győri és Győr környéki iskoláknak.