Az Audi segít

• Felújításra szorulnak az iskola tantermei?
• Új játszótérre lenne szüksége az ovisoknak?
• Megújítaná a falu táncegyüttesének próbatermét?

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az AUDI HUNGARIA Zrt. (székhely: 9027 Győr, Audi Hungária út 1.; nyilvántartó cégbíróság: Győri Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 08-10-001840; a továbbiakban: „Audi Hungaria”) nyilvános pályázatot hirdet közintézmények, közhasznú szervezetek, civil szervezetek részére „Az Audi segít” címmel. A kezdeményezés célja olyan nemes célt szolgáló projektek megvalósítása, amelyek a fenntarthatóságot szolgálják. A vállalat a régió intézményeit és szervezeteit olyan eszközök és megoldások alkalmazásában szeretné támogatni, amelyek hozzájárulnak a társadalom és a környezet egyensúlyának hosszú távú fenntartásához. Ehhez várunk projektjavaslatokat a régió intézményeitől és szervezeteitől.

A javasolt projektek közül az Audi Hungaria által kiválasztott projektek megvalósítására az Audi Hungaria „Adni jó” programsorozatának keretében kerül sor 2019. szeptember 13-án.

Az Audi Hungaria által kiválasztott projektek megvalósításához az Audi Hungaria anyagi támogatással és munkatársai munkájával járul hozzá.

Pályázni az alábbiakban felsorolt feltételek szerint lehet egy részletes projektterv benyújtásával, amelyet a mellékelt pályázati űrlap segítségével kell elkészíteni.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 15.

A pályázatokat a következő e-mailcímre várjuk: azaudisegit@audi.hu  

A projektjavaslat benyújtása előtt, kérjük, olvassa el figyelmesen a projektregisztráció általános feltételeit és a projekt jellegét meghatározó kritériumokat!

Pályázati feltételek

Pályázati űrlap

További kérdés esetén az azaudisegit@audi.hu címen keresse illetékes munkatársainkat!

Adatvédelmi tájékoztató