Az első új Nissan Qashqai átadásra került

László egy N-Connecta felszereltségű DIG-T 115 típusú autót választott Új szürke színben. Az autóhoz a rendelhető extrák közül az úr a Téli csomagot választotta.

Ugyan László korábbi autója nem Nissan volt, mégis nagyon bízott a márkában és a Qashqai legújabb modeljében. “Ugyan nem láttam és nem is tudtam előzetesen kipróálni az autót, de minden elvárásomat teljesítette. Pontosan ilyennek képzeltem el.”

Az átadás után pár nappal később a Nissan CEE egy ajándékcsomag átadásának érdekében felkereste az első magyarországi új Qashqai tulajdonost. László elmondása szerint továbbra  is nagyon elégedett az új autójával és örül, hogy a Nissant választotta. Elégedett mind a külső, mind a belső kialakítással és az autó teljesítménye is pontosan olyan mint várta.

Európa legnépszerűbb crossoverének legújabb változata 2017. Júliusától megvásárolható a márkakereskedésekben. Az új modell bemutatásával megjelent egy új magasabb felszereltségi szint, a Tekna+, mellyel minden eddiginél tökéletesebb lesz az új Qashqai.