Az eSports WRC világdöntőt az AGON by AOC mutatja be

A döntő szeptemberben lesz Athénban


A NACON, a KT Racing Studio, a WRC promótere és az EKO Acropolis Rally Greece nagy örömmel jelenti be az AGON és az AOC által bemutatott eSports WRC világdöntőt, amely 2022. szeptember 7-én és 8-án Görögországban kerül megrendezésre. A játékosok a WRC 10-en, az FIA rali-világbajnokság hivatalos játékán fognak versenyezni.


A döntőre immár második éve az Akropolisz Rallye során kerül sor. A 8 döntős az olimpiai komplexum szívében mérkőzik meg az alapszakasz végén, amely augusztus 15-én ér véget. Köztük Sami-Joe Abi Nakhle (Libanon – 2020-as világbajnok), aki már 11-ből 7-et nyert, és valószínűleg Lohan “Nexl” Blanc (Franciaország – hármas világbajnok 2017, 2019, 2021), aki azért versenyzik, hogy megtartsa a bajnoki címét. cím. Az eseményen a Race Clutch és a világbajnok csapat többi versenyzője is vendégül látja majd.


Az AGON by AOC, a Playseat, a Fanatec és a FlexIT partnerei is jelen lesznek ebben a hetedik egymást követő szezonban a NACON, a KT Racing, a WRC Promoter és az EKO Acropolis Rally Greece szervezésében.

Az aktuális általános rangsort a következő linken találja: https://www.wrc.com/en/more/gaming/standings/

A WRC 10 már elérhető PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam PC és Nintendo Switch™ platformokon.

A WRC Generations október 13-tól lesz elérhető PlayStation®4-en, PlayStation®5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, PC-n és később Nintendo Switch™-en.