Az Everrati új részleget indít, hogy megfeleljen a csúcskategóriás elektromos járművek iránti növekvő keresletnek


Az Everrati Advanced Technologies (EAT) az Everrati egyedülálló kombinációja a magasan képzett iparági szakértők OEM mérnöki tapasztalatai és a bevált, szabadalmaztatott elektromos járművek hajtáslánc-technológiája, amelyet egy megalapozott ellátási lánc támogat.


A zéró emissziós járművek iránti rendkívüli keresletet követően a speciális és luxusszektorban az EAT csúcstechnológiás tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a kezdeti koncepciótól és megvalósíthatósági tanulmányoktól a méretezhető kis volumenű gyártásig.


A bevált Everrati autóipari elektromos meghajtású platformok kiindulópontként történő felhasználása lehetővé teszi szinte bármilyen speciális és luxusjármű hajtáslánc újradefiniálását, legyen az egy meglévő autó újradefiniált változata vagy egy teljesen új elektromos jármű alkalmazás.


Az Everrati zászlóshajója, a GT40 az újradefiniált EV szuperautó teljesítmény és technológia csúcsát képviseli, egyedi 700 voltos architektúrájával, amely meghaladja az eredeti teljesítményét. Az EAT bevezetése lehetővé teszi a kategóriavezető Everrati platformok számára, hogy támogassák más alkalmazásokat és ügyfeleket
A már folyamatban lévő projektek miatt az Everrati kínálatát tovább erősíti a tapasztalt autóipari szakértő, Ian Fenton, korábban az Aston Martin munkatársa, aki a Tanácsadó Testület tagjaként csatlakozik nemzetközi lábnyomának fejlesztése érdekében.

Az Everrati Automotive Limited (Everrati), a vezető globális technológiai vállalat, amely az autóikonok újradefiniálására és jövőállóságának megteremtésére szakosodott, ma új divíziót indít, amely lehetővé teszi a kereskedelmi B2B ügyfelek számára, hogy gyorsan életre keltsék saját speciális és luxus elektromos járműveiket.

Az Everrati Advanced Technologies („EAT”) az Everrati mérnöki tapasztalatainak egyedülálló kombinációjából merít; az autóipari OEM-eknél több mint 50 éves kollektív szakértelemből. A bevált Everrati autóipari elektromos meghajtási rendszer platformjait használva kiindulópontként az EAT tanácsadást nyújt kereskedelmi ügyfelek számára villamosítási megoldások sorozatáról, a kezdeti koncepciótól, az elemzési szolgáltatásoktól és a megvalósíthatósági tanulmánytól a kulcsrakész elektromos hajtáslánc teljes körű szolgáltatásáig. Ezenkívül az EAT szoftver- és IP-fejlesztést biztosít az ügyfelek egyedi igényei szerint.

A kezdetben a kis volumenű speciális és luxusjárművek ágazatára összpontosító EAT tervezési, fejlesztési, mérnöki és gyártási tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy szinte bármilyen testreszabott elektromos hajtáslánc-megoldást hozzanak létre, amire vágynak. Legyen szó egy meglévő jármű újradefiniált változatáról vagy egy teljesen új elektromos meghajtási rendszerről.

Az elmúlt három évben az Everrati ágazatvezető technológiát fejlesztett ki, kategóriájában vezető EV-platformokat tervezett és fejleszt az újradefiniált autóikonok portfóliójához. Ez a rendkívül rugalmas meghajtórendszer lehetővé teszi, hogy a hajtásláncot a jármű elejére, közepére vagy hátuljára szereljék, és a hajtást bármilyen kerékkombinációra továbbítsák. Az Everrati OEM-eredetű termékszállítási folyamata, valamint a fejlesztés és tesztelés megközelítése szinte bármilyen járműtípusra alkalmazható, lehetővé teszi az EAT ügyfelei számára, hogy szinte bármilyen luxusautó-konfigurációt készítsenek, és felgyorsítsák a szállítási időt.

Az EAT az Everrati saját iparági szabványnak megfelelő és bevált termékszállítási modelljét alkalmazza, hogy zökkenőmentesen megfeleljen az ügyfelek igényeinek és a szállítási folyamatoknak.

A több globális területre történő szállításban szerzett tapasztalat lehetővé teszi az EAT számára, hogy együttműködjön az ügyfelekkel annak érdekében, hogy termékeik megfeleljenek a helyi piaci szabályozási és jogszabályi előírásoknak. Az EAT azt is várja, hogy 2023-ban megszerezze az ISO 9001 és ISO 14001 akkreditációt.

Az ágazatvezető technológiát és minőségi szakértelmet tovább támasztja az Everrati bevált integrációs és alkalmazási tapasztalata az egyenáramú gyorstöltés, az akkumulátorok tervezése és csomagolása, a funkcionális biztonság, a járműrendszerek integrációja és a felhasználói felület fejlesztése terén.

Végül a vállalat stratégiai partnerségeket alakított ki vezető Tier 1 beszállítókkal az akkumulátor-, inverter- és e-motor-technológiákon keresztül, az EAT pedig az elektromos járművek alkatrészeinek legjavát, valamint az Everrati saját innovációit egyesíti egy fedél alatt.

A divízió támogatni fogja a tanácsadási szolgáltatások és villamosítási megoldások iránti növekvő keresletet más luxuságazatokban, beleértve a tengeri és űrhajózást.

Az Everrati zászlóshajója, a közelgő GT40 az újradefiniált teljesítményű EV-ikonok csúcsát képviseli. 800 lóerős Helix e-motorokkal, 700 voltos architektúrával, valamint nagy teljesítménysűrűségű akkumulátorokkal és kategóriájában vezető kisütési sebességgel, 150 kW-os töltési lehetőséggel; a GT40 OEM technológiai és teljesítményszintet hoz a szektorba, amelyet az EAT ügyfelei mostantól használhatnak saját projektjeikhez.

Az Everrati azt is bejelenti, hogy tovább erősíti vezető csapatát, Ian Fenton pedig a Tanácsadó Testület tagjaként csatlakozik nemzetközi lábnyomának fejlesztése érdekében. Ian 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az autóiparban, és vezető/c-suite pozíciókat töltött be a Ford of Europe-ban, a Ford Motor China-ban, a Mazda JV-ben, a Jaguar Land Rover-ben, az Aston Martin Lagonda Plc-ben és az Aston Martin Works Ltd-ben.

Az Everrati alapítója és vezérigazgatója, Justin Lunny így nyilatkozott: „Nagy örömünkre elindítjuk az Everrati Advanced Technologies-t – az Everrati új részlegét, amely a speciális és luxus, kis volumenű elektromos járművek tervezésével és gyártásával foglalkozik harmadik felek vásárlói számára.

„Az Everrati hírneve saját OEM-kategóriás szabadalmaztatott elektromos jármű platformtechnológiánkra épül, és csapatunk szakértelmére épül – akik közül sokan vezető mérnöki pozíciókat töltöttek be vezető autóipari márkáknál. Ez az egyedülálló kombináció gyorsan megmozgatta termékeink iránti globális keresletet, ami új mércét állít fel az ágazatban. Örömünkre szolgál, hogy ugyanolyan szintű szakértelmet kínálhatunk a speciális és luxusjármű-márkák számára, hogy támogassuk kereskedelmi ügyfeleink elektromos ambícióit.

„Ezek az ügyfelek az induló vállalkozásoktól a bejáratott márkákig terjednek, és mindegyiküknek hasonló az igénye: a legmodernebb, OEM-minőségű, rugalmas villamosítási megoldások, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy késedelem nélkül zéró kibocsátásúvá váljanak. Létfontosságú, hogy minden márka az elektromos járművekre költözzön, hogy megfeleljen a globális kibocsátási szabályoknak. Az Everrati mérnöki és fejlesztési készségeinek támogatásával, szabadalmaztatott EV platform technológiánkkal és a vezető Tier 1 alkatrészgyártókkal kötött stratégiai partnerségünkkel az Everrati Advanced Technologies a speciális és luxusjárművek ügyfelei számára bármilyen szintű villamosítási támogatást nyújt, a koncepciótól a teljes kulcsrakész járműig. megoldás.

„Megtiszteltetés számomra, hogy Ian Fentont is üdvözölhetem a felnőtt csapatunkban. Ian rendkívül releváns és mély tapasztalata, amelyet a vezető OEM-eknél szerzett számos igazgatói pozícióból szerzett, felbecsülhetetlen értékű lesz mind az Everrati, mind az Everrati Advanced Technologies számára, tovább erősítve kínálatunkat minden ügyfelünk számára.”

Az Everrati Advanced Technologies számos induló vállalkozással és bejáratott luxusmárkával kapcsolatos projekttel már megkezdte a fejlesztési munkálatokat számos fogyasztói villamosítási projekten, amelyek részleteit a következő hónapokban jelentik be.