Az új Kia XCeed

Friss forma, megújult műszaki tartalom és dinamikus GT-line felszereltség

  • A felfrissített, korábbinál sportosabb külső kihangsúlyozza az XCeed dinamizmusát, és kiemeli a modellt a kompakt crossoverek mezőnyéből
  • A sportos GT-line felszereltség túraautós vonásokkal ruházza fel az XCeedet, a modell története során most először: a 204 LE-s motor különösen élvezetessé is dinamikussá teszi a vezetés élményét
  • A high-tech felszerelésekkel felfrissített utastér tökéletes kényelmet kínál
  • Magas hatásfokú hajtásláncok, köztük Hybrid 48V változatok és plug-in hibrid is
  • Az új XCeed európai forgalmazása szeptemberben indul, a Kia 7 éves, 150 000 km-es általános garanciájával

A Kia több mint 120 000 darab értékesítése után felfrissítette sikeres kompakt crossoverét, az XCeedet. A modellfrissítés eredményeként megújult a megjelenés és átalakult az utastér is, a választható felszereltségek kínálatában pedig megjelent a sikeres Ceed GT hangulatát és szellemiségét hordozó sportos GT-line. A változások eredményeként az új XCeed még versenyképesebb és kívánatosabb ajánlatként lép színre a népszerű kompakt crossover kategóriában.


Az új XCeed nem csak megjelenésében hoz újat, hajtásláncainak kínálata is felfrissült, a benzines és dízelmotoros változatok Hybrid 48V kivitelben érkeznek és plug-in hibrid is választható. A külső és a belső egyaránt átalakult, így a modell minden eddiginél jobban passzol a crossoverek sportos városi használati módjához, ugyanakkor megjelenésével ki is emelkedik a Ceed családból.


A sportos GT-line felszereltség megjelenésével, és az ehhez kínált 204 LE-s benzinmotorral az új modellváltozat vezetése minden eddiginél izgalmasabb és dinamikusabb élmény. Ez a sportos kivitel azoknak a vásárlóknak készül, akik dinamikus, ugyanakkor praktikus és a mindennapokban is kompromisszumok nélkül használható autóra vágynak. Az XCeed kínálatának kiemelkedő tagjaként különleges megjelenésével, és menetdinamikai jellemzőivel a GT-line vágyakat ébreszt.


Kategóriájának egyik legmagasabb műszaki színvonalú szereplőjeként az új XCeed a Kia kínálatának kiemelkedő modellje, technológiai töltete, biztonsága, konnektivitási jellemzői és infotainment rendszerei révén is. Úgy tervezték, hogy a mindennapokban is kiválóan helytálljon, miközben élvezetet és biztonságot kínál minden szituációban. A mostani változtatások és fejlesztések tökéletesen illeszkednek a típus fejlődéstörténetébe, hiszen az XCeed hagyományosan a kompakt crossoverek kategóriájának különleges technológiai képességekkel felruházott tagja.


A Kia fenntartható mobilitásszolgáltatóvá való átalakulási folyamatának fontos részeként az új XCeed magas hatásfokú hajtásláncok széles kínálatával érkezik. A plug-in hibrid kivitel tisztán elektromos hatótávja 48 km (városi használatban 60 km), a további választékban pedig éppúgy megtalálhatók a dinamikus turbós erőforrások, mint a Hybrid 48V változatok, így az XCeed valóban a modern élet valamennyi kihívására kínál megfelelő műszaki töltetet.


Sjoerd Knipping, a Kia Europe termékmarketingért felelős alelnöke elmondta: “Vevőink hagyományosan nagyra értékelik az XCeed dinamikus menettulajdonságait, élvezetes vezethetőségét, mindennapi praktikumát és magas szintű technológiáit. Az új modell éppen ezekre az erősségekre épít. A hajtásláncok kínálata szintén élvonalbeli, és tökéletesen tükrözi a Kia fenntartható mobilitás iránti hosszú távú elkötelezettségét. A nagyobb modellek sportos alternatívájaként az XCeed az évek során a Ceed család legsikeresebb tagjává fejlődött, jelentős részben emelt üléspozíciójának, kényelmének és dinamikus kezelhetőségének köszönhetően.”


Az új XCeed a modellcsalád többi tagjához hasonlóan a Kia szlovákiai, Zsolnán működő üzemében készül, európai értékesítése még idén szeptemberben elindul. Természetesen az új modell is a Kia kiemelkedően hosszú, 7 éves, 150 000 kilométeres általános garanciájával érkezik majd a márkakereskedésekbe.

Folyt. köv.!

https://www.begurulva.hu/visszaszamolunk/