Az új #Nissan #LEAF. Egyszerűen lenyűgöző

Nagyszerű érzés, ha semmi sem tarthat vissza

Az új Nissan LEAF továbbfejlesztett aerodinamikai formatervével még hatékonyabbá vált, így a vezető még hosszabb utat tehet meg egyetlen töltéssel.

Az aerodinamika kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy mennyire közlekedik hatékonyan egy elektromos autó. Az alacsonyabb légellenállás és a jobb stabilitás pedig lehetővé teszi, hogy az autó még hosszabb utat tegyen meg, mielőtt újból fel kellene tölteni.

Az átdolgozott, új generációs Nissan LEAF-nek alacsonyabb a súlypontja, így pedig nem jön létre felhajtóerő, és nagy sebességnél is stabilabb az új modell. Az autó új kialakításának köszönhetően stabilabb úttartást biztosít még erős oldalszél esetén is.

A Nissan mérnökeinek a repülőgépek szárnya adta az ihletet, hogy megalkossák a Nissan LEAF új formavilágát, amely szimmetrikussá teszi a levegő áramlását az autó körül, ezáltal az utazás könnyedebb és hatékonyabb lesz.

A LEAF – a világ első tömeggyártású elektromos járműve – bemutatásával a Nissan az elektromos járművek mozgalmának úttörője lett.*. Ma a Nissan LEAF a világ legnagyobb darabszámban értékesített elektromos járműve, melyből már több mint 277 000 példány talált gazdára.

A legfrissebb hírekért kövesse a #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld-t.

It's amazing when nothing holds you back

* A 2010 decembere és 2017 júniusa közötti összesített értékesítési adatok alapján.