• Egyéb

Bemutatkoztak a Jeep® Compassadorok

Szabadság, kaland, kihívás

Bemutatta a Jeep® magyarországi márkanagykövet jelöltjeit a Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe (FCA). A kiválasztott kilenc Compassador aspiráns a legendás terepjáró legújabb modellje, a Compass volánjánál mutathatja meg, mi a szabadság, a kaland, és a kihívás.

Tettei révén bárki példaképpé válhat. Lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész, ha nem ismer lehetetlent, kitartóan és fáradhatatlanul küzd céljaiért, eljön a pillanat, amikor észrevétlenül átlépi a határt, hirtelen a meghatározó személyiségek sorában találja magát. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

A Jeep® célul tűzte ki, hogy felkutatja és bemutatja azokat a magyar sikertörténeteket, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Ismerkedj meg jelöltjeinkkel és történetükkel!
A Compassador címre jelöltek csapatába kilenc hírességet válogattunk be. Mindegyikük lehetőséget kap, hogy három hónapig egy lenyűgöző SUV boldog birtokosa legyen, és megmutassa, számára mit jelent a szabadság, mi számít kalandnak, mit él meg kihívásként. A közönségszavazatok döntik majd el, ki lesz az a szerencsés, aki egy teljes éven keresztül a Jeep® Compassadora lehet, és használhatja Compass-át.

Döntsd el te, hogy kinek adnád 2018 legkülönlegesebb tehetsége díját, ki legyen a Jeep® Compassador 2018-ban!
Itt az alkalom, most mindenki segítheti kedvencét. Akár egyetlen szavazaton is múlhat, jelöltjeink csapatából ki lesz a Compassador. A márkanagykövet, aki egy Jeep® Compass volánjánál az utakon sem ismer majd leküzdhetetlen akadályt, és tovább hajthat újabb célok, meghódítandó tájak felé. Mától egészen augusztus 1-ig bárki szavazhat a www.compassador.hu oldalon, elismerve ezzel választottja életútját és tevékenységét.

„Olyan embereket kerestünk a kampányunkhoz, akik álmaikat a külvilág szeme láttára sikerrel valósítják meg, ezzel sokaknak példát mutatva. Az általunk kiválasztott sikertörténetek a szabadságról, a kalandról és a kihívásról szólnak, amik átjárják a JEEP szellemiségét is. Úgy gondoljuk, hogy Zsófit, Szilvit, Alindát, Patríciát, Lindát, Dávidot, Bencét, Gábort és Ádámot mindenkinek ismernie kell, függetlenül attól, hogy valaki a futás, a borászat, a zene, vagy éppen a fotózás iránt fogékony. Fantasztikus embereket ismertünk meg egy kicsit közelebbről. Bízunk benne, hogy sikerül mindenki számára mindezt átadnunk” – mondta Krupp Tünde, az FCA magyarországi marketing igazgatója.

Jeep® Compassador jelöltjek:
Laposa Zsófi, borász
„Hatalmas szabadságot ad nekem a természetközeli élet, ugyanakkor a legnagyobb kihívást a természet folytonos váltakozása jelenti.”
Lubics Szilvi, ultrafutó
„Amikor a rendelőben vagyok, imádok fogorvos lenni, amikor otthon vagyok, imádok anya lenni, amikor pedig futok, imádom csinálni.”
Máté Bence, természetfotós
„A természetben nincsenek hétköznapok és hétvégék, nekem a legnagyobb szabadság, hogy nincs naptáram.”
Veiszer Alinda, műsorvezető
„A legnagyobb drámám az életben, hogy miért nem gondolja mindenki azt, hogy én vagyok a legjobb.”
Krausz Gábor, chef
„A főzés nekem maga a szabadság, olyan mintha színpadon lennék. A legnagyobb kihívás benne, hogy megfeleljek magamnak.”
Kovács Patrícia, színész
„Nekem a legnagyobb kaland az életemben, hogy egyszerre vagyok egy négyéves gyerek anyukája, miközben színészként is helyt kell állnom.”
Kiss Ádám, humorista
„Ha rossz napom van, az az én dolgom, mert amíg színpadon vagyok, addig tökéletesen kell teljesítenem. Ez nekem a kihívás.”
Marsalkó Dávid, zenész
„Az életben talán a legnagyobb kérdés az az, hogy megtalálod-e azt a dolgot, amiben nagyon tehetséges vagy.”
Holdampf Linda, stylist
„A legnagyobb kihívás, hogy nekem mindig tökéletesen kell alkalmazkodnom az emberekhez, függetlenül attól, hogy milyen napom van.”

 

A Jeep® Compass-t felülmúlhatatlan terepjáró képességek, világszínvonalú menetdinamika és jellegzetes formavilág jellemzi.Felhasználóbarát technológiákat és az aktív vezetőtámogató rendszerek teljes palettáját karakteres, modern dizájnnal társítja. Művészi formák, jellegzetes Jeep® dizájn elemek, kiváló minőségű anyagok és modern technológia – ez teszi tökéletessé a Jeep® Compass belső terét utazásaihoz. A Uconnect™7.0 vagy 8.4 colos NAV rendszer Apple CarPlay és Android Auto fukciókat is kínál, így lehetővé teszi a folyamatos összeköttetést okostelefonjával, így hozzáférhet az Apple Maps™ és Music, vagy a Google Maps™és Google Play Music szolgáltatásokhoz. Hiánytalan hajtáslánc-kínálata, benzin és dízelmotorral, 120-tól a 170 lóerőig, kézi és automata váltóval egyaránt elérhetőek. Több mint hetven fejlett aktív biztonsági és védelmi funkciót kínál, beleértve a ráfutásos ütközésre figyelmeztető-, a sávelhagyásra-és holttér figyelő rendszert.