Brabus KTM 1300 R Edition 23

A német Brabus tuner összeállt a KTM-mel, hogy elkészítse azt, amit luxus, “ meztelen kerékpárnak hív. ” Egy 1 301 cm3-es V-ikermotorral hajtva, amely 177 lóerőt ( 132 kW / 180 PS ) 8000 fordulat / perc sebességgel, a tuner azt mondja, hogy ezekből az “átlagos kinézetű” motorkerékpárokból csak 290-et fog készíteni.

A két társaság ’ kapcsolata tavaly kezdődött, a KTM 1290 Super Duke R EVO motorkerékpáron. 2023-ra a Brabus frissítette a megjelenést, hogy még finomabb és lopakodóbb legyen.

Csak a második alkalommal, amikor a német tuner motorkerékpárral dolgozott, a Brabus Az 1300 R Edition 23 két speciális festékfestékben kapható: — Superblack és Stealth Grey —, és szénszálas test elemek széles választékát kínálja.

Ide tartoznak a fényszóró maszk oldalsó távolsága, az erő kupolái és még sok más, amelyek kitett szénszálból készülnek. A Brabus ’ aláírás-csíkolás eközben az átalakított levegőből származik gombóc amelyek prepreg szénszálból készültek és segítőkeretből készültek a motorkerékpár egyedi elülső vég. Időközben a kerékpár egyedi lábcsapokat és kettős csöves kipufogót kap.

Csakúgy, mint az autók, amelyeket Brabus módosít, az 1300 R Edition megkapja a márka Monoblock Z kovácsolt kerekeit, amelyek “ Platinum Black. ” Ezek hozzájárulnak a kerékpár elsötétített megjelenéséhez, és erősebbek is, mint a standard kerekek.

Az ülést eközben újra kárpitozják, hogy Brabus “ Crest ” öltésmintáját ábrázolja, és melegíthető, hogy zsemlét ízlésesen tartsa az úton. A fekete festett keret segít befejezni a feketézett megjelenést, és egyedülálló a motorkerékpár ezen kiadásával.

A legújabb WP APEX félig aktív felfüggesztési technológia a helyzettől függően a lehető legkényelmesebb vagy agresszívabb utazást segíti a versenyzők számára. Öt elérhető beállítással — Comfort, Street, Sport, Track és Advanced — a versenyzők választhatják meg a hangulatuknak megfelelő módot, vagy használhatják a “ Auto alkalmazást,” amely lehetővé teszi a kerékpár számára, hogy kiválasztja a forgatókönyv legjobb beállításait.

Mindössze 290 egységre korlátozva, mindegyik fekete és szürke színben, Brabus szerint az 1300 R Edition 23 csak bizonyos piacokon kerül értékesítésre. A kerékpár árai € 42 500 ( USA $ 45 600, jelenlegi árfolyamon ) Németországban.

carscoops & google fordító