Burkolati jel festése miatt forgalomkorlátozás lesz pénteken az M25-ös autóúton

   Burkolati jel festése miatt forgalomkorlátozás lesz pénteken az M25-ös autóúton, Eger közelében.

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy az autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán péntek reggel 7 és 13 óra között a munkálatok miatt szakaszosan és időszakosan teljes vagy részleges forgalomkorlátozást vezetnek be.


    Ezzel együtt péntek reggel 7 és 12 óra között a 10-es és 17-es kilométer között a külső sávot több helyen, mozgó terelés mellett lezárják.


    Ugyancsak burkolati jel festése miatt előreláthatóan 12 és 13 óra között az M25-ös autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán az egri felhajtótól az andornaktályai csomópontig teljes útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők – írták.


    Az Egerből indulók ez idő alatt Andornaktályán keresztül közelíthetik meg az M25-ös autóút M3-as autópálya felé vezető pályáját. A korlátozások az Eger felé vezető oldalt nem érintik – tették hozzá.

    A közleményben arra is felhívják a figyelmet, hogy a munkavégzés alatt hosszabb menetidővel kell számolniuk az autósoknak. Ezért javasolják, hogy az érintettek indulás előtt tájékozódjanak a www.utinform.hu weboldalon, illetve használjanak navigációs, közösségi autós alkalmazást.

További közlekedési híreink:
https://egyszermarlattamautot.hu/category/kozlekedes/