Célegyenesben az #ElectrifyTheWorld

Együttműködés globális vezetőkkel, a valódi megoldásokért

Elérkeztünk cikksorozatunk utolsó részéhez, amelyben a Nissan e-Mobilitási ökoszisztéma négy pillére közül az utolsóval, a partneri együttműködésekkel fogunk foglalkozni.

A Nissan a világ leginnovatívabb vállalataival működik együtt, hogy használható megoldásokat kínálhasson ügyfeleinek, és az innovációkat a mindennapi életben is működő megoldásokká alakítsa. Ma három partneri együttműködést mutatunk be Önnek az Eaton és az Enel vállalatokkal, valamint az Nissan informatikai aggregátorokkal kapcsolatos együttműködését.

Az Eaton világszerte vezető szerepet tölt be az energiairányítással kapcsolatos megoldások terén. Amellett, hogy olyan rakétákat építenek, amelyek a Marsra is eljutnak, illetve olyan technológiákat fejlesztenek, amelyek lehetővé teszik, hogy a repülőgépek a vízre szálljanak le, segítenek a Nissan-nak abban, hogy kilométerek százezreit megtett akkumulátoraiknak új életet adjon, és így azok az xStorage megoldások szívévé válhassanak.

Az Enel a világ egyik legnagyobb integrált energiával foglalkozó vállalata, mely több mint 61 millió ügyfelének biztosít áramellátást világszerte. Az Enel által kínált energia csaknem fele kibocsátásmentes energiaforrásokból származik, így a csoport a tiszta energia egyik legfontosabb előállítója. Az Enel segíti a vállalatot abban, hogy az utakon futó összes Nissan elektromos jármű egyben mobil energiaforrás is lehessen, így ügyfeleik plusz bevételi forráshoz juthassanak, és stabilabbá válhat az áramszolgáltatás is a világon.

A Nissan informatikai aggregátorai – az Enel-lel együttműködésben számos szoftvervállalat is fontos szerepet játszik, ők intelligens energiamonitorozási megoldásokkal látják el a vállalatot. Felmérik az aktivitást a nemzeti energiahálózatokban, és ez alapján szabályozzák tárolórendszerek töltését és kisütését. Így maximálisan kihasználhatóak a bevétel termelésével és megtakarításokkal kapcsolatos lehetőségek, és a rendszer hozzájárul a nemzeti források stabilitásához is.

Az új #Nissan #LEAF 2017. szeptember 6-án bemutatkozik, addig is a legfrissebb hírekért kövesse az #ElectrifyThe World-t.