Címszavakban a Genfben debütáló Ami One Concept tanulmányról (Videókkal)

  • A Citroën a mozgásszabadság szolgálatába állított innováció és merészség 100 éves hagyományát folytatja azzal, hogy a 2019-es genfi autószalonon bemutatja az Ami One Concept tanulmányt, egy rendhagyó, 100%-ban elektromos járművet, mely a digitális szolgáltatásokon keresztül a városi mobilitás új – szabadabb és felhőtlenebb – élményét nyújtja.
  • A márka „Inspired By You” jelmondatának megfelelően az Ami One Concept tanulmány adekvát választ ad az autós szokások megváltozására és az energetikai átállás városi közlekedést érintő kihívásaira.   
  • A tanulmány a kötöttségektől mentes városi közlekedés Citroën módra elképzelt megvalósulását példázza, amelyet a #LibertyElectriCityMobility mottó is kifejez:
  • Szabad hozzáférés: a jogosítvány nélkül is igénybe vehető* Ami One Concept tanulmányhoz egy átfogó és innovatív digitális kiszolgálórendszer társul, mely a mobilitás korszerű, felhasználóbarát, széles tömegek számára elérhető élményét hivatott biztosítani. Az ügyfélélményt teljes egészében újragondoló rendszer 5 perctől 5 évig terjedően „à la carte” módon használható: az igénybe vehető szolgáltatások az autómegosztástól az autóbérlésen át a gépkocsivásárlásig terjednek. A rendszer része egy az autóval való kapcsolattartásra szolgáló mobil alkalmazás is, mely egy az utazások egyszerűbb lebonyolítását biztosító portálhoz is hozzáférést nyújt.
  • Szabad közlekedés: a mozgékony, ultrakompakt, 100%-ban elektromos járművel a városközpontokban is szabadon közlekedhetünk. A kétszemélyes járművet az intuitív használat és az okostelefonon keresztül történő kommunikáció is különlegessé teszi.
  • Szabad önkifejezés: a kiforrott, merész és színes egyéniségű Ami One Concept ötletesen szimmetrikus kialakításával egy egyszerre biztonságos és trendi megoldást képvisel, mely stílusos megjelenést és kényelmes közlekedést biztosít. A tanulmányhoz kínált kiegészítőkben, melyek a www.lifestyle.citroen.com. weboldalról elérhető e-boutique-ban szerezhetők be, ugyanezek a jellegzetesen modern stílusjegyek köszönnek vissza.

FILM „MANIFESTO”:

*az európai országok többségében / a jogszabályok függvényében

FILM „PRODUIT”:

A Citroën 1919-es alapítása óta mindig rendhagyó, forradalmian új és a későbbiekben legendássá vált járművekkel reagált a saját korára. A 2019-es genfi autószalonon a márka újabb meglepetésre készül: a lezser Ami One Concept tanulmány premier előtti bemutatásával a városi mobilitásról vallott sajátos elképzelését osztja meg a nagyközönséggel. Akárcsak a 2 CV, mely annak idején széles tömegek számára tette lehetővé a szabad mozgást, a széles rétegeket megszólító, új élményekkel kecsegtető, teljesen egyedi Ami One Concept tanulmány is demokratizálja a városi közlekedést.

FILM „EXPÉRIENCE”:

https://youtu.be/rJf9iOXfo9I

Az autó részletes bemutatását szerdán közöljük!

FILM „PRODUITS DÉRIVÉS”:

https://youtu.be/dWAQ1fp8pZ8