Csak egy narancssárga Alpina B4 Gran Coupe?

Nicole japán Alpina importőr két narancssárga és két fekete négyajtós kupét rendelt

Az Alpina továbbfejlesztett BMW-jei általában meglehetősen diszkrét ügyek, de ez a fényes narancssárga B4 Gran Coupe hangos és büszke, és szeretjük.

A Fire Orange négy ajtós kupé egyike annak a négy B4-nek, amelyet Japán Alpina importőre, Nicole megbízott. A másik három autó tartalmaz egy másik narancssárga autót, valamint két Fagyasztott hátsó kupát azok számára, akik inkább a radar alatt repülnek tipikus Alpina stílusban. De az autók mindegyike finoman eltérő specifikációval és árral rendelkezik. És mivel néhány japán kedvel bal oldali hajtású autók vezetésével, amelyek több kudót szállítanak, mint a jobb kurvák, az egyik pár a bal ülésről, a másik pedig jobbról van irányítva.

Egy autó a B4 kvartettben van Fire Orange és az Alpina klasszikus 20 hüvelykes kerekeit csillogó aranyban készíti. Szörnyen kell kinéznie, de elég rohadtul néz ki. Ez a bal oldali meghajtó is, és a legolcsóbb a csoportból, ¥ 17 898 000 ( -ig egyenlő, mint $ 135 000 jelenlegi árfolyamon ). A második narancssárga autó jobb oldali hajtású, fekete kerekekkel rendelkezik, és ¥ 18 363 000 ( $ 138 516 ) esetén valamivel drágább.

A két fekete B4-es, mint a hagyományos Alpina, hasonló mintát követ. A bal oldali hajtás példája egy 20-as aranykészletet kap, és ¥ 18,216,000 ( $ 137,407 ), míg ikre jobb oldalán van a kormánykerék, és antracit kerekekkel érkezik. Ez visszahozza a ¥ 18,616,000 ( $ 140,424 ) -t.

Mind a négy autó fekete merinói bőrüléssel rendelkezik, és az Alpina verziójával van felszerelve BMW’ s 3,0 literes twin-turbo S58 egyenes-hat, amelynek névleges értéke 488 lóerő ( 495 PS ) és 538 lb-ft ( 729 Nm ) nyomaték. Ez a B4-et a BMW két ajtója közé helyezi M4 kupé és M4 verseny teljesítményért ( A BMW nem készít M4 Gran Coupe ) -et, de mindkettő felett csavarodik. A meghajtó mind a négy kerékre egy nyolc sebességű ZF automatikus sebességváltón keresztül történik.

A négy autó Japánban található különféle márkakereskedésekben, de mindegyik példának csak egy áll rendelkezésre, és kiválaszthatja, melyiket akarják a legkevésbé leendő vásárlók ’ bajok. Nicole arra utal, hogy azt várja, hogy a kereslet meghaladja a kínálatot, és ha ez a helyzet, akkor a vásárlókat lottó útján választják ki. Melyiket választanád?

Carscoops