Egyedi, dedikált Charles Leclerc bukósisakra és versenyoverálra licitálhatunk

  • A jótékonysági aukció az olaszországi Emilia-Romagna régió árvízkárosultak javára.
  • A telkeket közvetlenül Charles Leclerc kínálja, teljes egészében hitelesítette és aláírta a Scuderia Ferrari pilótája
  • Az eladás páratlan lehetőséget kínál egy egyedi, versenyen hordott sisak beszerzésére és teljes versenyruházatot, hogy közvetlenül egy figyelemre méltó célt szolgáljanak
  • Az online aukciót június 2., péntek 10:00 és június 6., kedd 17:00 között rendezik.

Az RM Sotheby’s örömmel jelenti be a figyelemre méltó jótékonysági aukciót Charles Leclerc versenyen hordott sisakjáról, versenyruhájáról, kesztyűiről és csizmáiról, amelyeket a 2023-as Monacói Nagydíj hétvégéjén viseltek. A “Charles Leclerc Emilia-Romagnáért!” Az eladás, amely Leclerc fontos személyes kezdeményezése, ritka lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül a Scuderia Ferrari pilótájától szerezzenek meg nagyon áhított versenyruhákat, és az összes bevételt egy fantasztikus célra fordítják. Az összes befolyt pénz az olaszországi Emilia-Romagnában a közelmúltban sújtott áradások által leginkább érintetteket szolgálja. A becslések szerint 20 000 ember kényszerült elhagyni otthonát, ezek az elmúlt 100 év legrosszabb árvizei Olaszországban.

Az élvonalbeli versenysisakot, a Bell HP77 teljes arcot fedő sisakot Leclerc viselte a 2023-as Monacói Nagydíjon – egy izgalmas, esővel sújtott versenyen, amely sokáig az emlékezetben marad –, amelyen a Ferrari pilótája a 6. helyért küzdött . hely befejezés. A legfigyelemreméltóbb a sisakban az egyedi festés, amelyet maga Charles tervezett; az egyedi dizájnt az apja, Herve Leclerc viselte ihlette. A versenyruhát kifejezetten a 2023-as Monacói Nagydíjra tervezték, és merész piros-fehér stílusa a monacói zászló színeit visszhangozza. A versenycsizmák szintén részét képezik annak a különleges egyenruhának, amelyet Leclerc a hazai versenyen viselt, és kifejezetten a Monacói Nagydíjra tervezték. A jótékonysági aukciót Leclerc versenyen viselt kesztyűi teszik teljessé, ezzel is kiegészítve a versenyhétvége egyedi esztétikáját.

Ez egy egyszeri lehetőség egy teljes, valódi versenyen viselt modell megszerzésére versenyfelszerelés, beleértve az egyedi tervezésű sisakot, amelyet ritkán kínálnak a szabadpiacon, nem is beszélve a sportág egyik legelismertebb versenyzőjétől. A négy tétel mindegyikét maga Charles Leclerc írta alá, és mindegyiket eredetiségigazolással is ellátták. Az összes bevétel a sújtott olaszországi Emilia-Romagna állam javát szolgálja, ez kihagyhatatlan lehetőség minden benzinmotoros vagy motorsport rajongó számára.

Charles Leclerc videoüzenetének megtekintéséhez kattintson ide.

Az RM Sotheby’s Charles Leclerc jótékonysági aukciójával kapcsolatos további információkért látogasson el az rmsothebys.com oldalra.