Egyvágányon jár a H6-os HÉV szeptember 9-én és 10-én napközben

A H6-os HÉV 2017. szeptember 9-én (szombaton) 7:00 és szeptember 10-én (vasárnap) 20:00 között a Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep állomás között egyvágányon közlekedik a felsővezeték rendszer karbantartása miatt.
 

  • A munkák ideje alatt a Közvágóhíd és Ráckeve között közlekedő vonatok Szigetszentmiklós-Gyártelep és Dunaharaszti külső között mindkét irányban a Ráckeve irányú vágányon közlekednek az alapmenetrendtőleltérő indulási időpontokkal.
  • A munkák ideje alatt a Közvágóhíd és Tököl között közlekedő vonatok esetében a József Attila-telepentúl utazóknak József Attila-telep állomáson át kell szállni egy másik, átszállás után tovább induló szerelvényre. József Attila-telepen a Közvágóhíd felől érkező vonatok a Tököl irányú vágány melletti peronnál, a Tököl felől érkező vonatok pedig a Közvágóhíd irányú vágány mellett levő peronnál állnak meg. Majd utascsere után onnan is indulnak vissza Közvágóhíd és Tököl felé.

 
A fenti időszakokban a HÉV-szerelvények a MÁV-HÉV Zrt. meghirdetett menetrendjétől eltérő időpontokban, rendkívüli menetrend szerint közlekednek.
 
Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!
 
A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.huoldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.