#ElectrifyTheWorld

A Nissan e-Mobilitási ökoszisztémájának bemutatása

Ma folytatjuk az #ElectrifyTheWorld cikk sorozatunkat, és bemutatjuk a Nissan e-Mobilitási ökoszisztémáját. Ezzel az útmutatóval könnyen megértheti majd, mint jelent az Intelligent Mobility.

Tudta Ön, hogy a Nissan elektromos jármű ökoszisztémája öt fő pillérre épül? Az elektromos járműveken túl foglalkozik még a vállalat az akkumulátortechnológiákkal, energiaszolgáltatásokkal, töltőinfrastruktúrával és partneri együttműködéseket is létesít ezek érdekében.

Az Intelligent Mobility jövőbeni szerepével kapcsolatos elképzelések határozzák meg minden lépését a vállalatnak, legyen szó az akkumulátortechnológiák iránti elkötelezettségről, a töltőinfrastruktúrával kapcsolatos befektetésekről, az innováció érdekében létrehozott partneri együttműködésekről vagy a legújabb intelligens technológiák alkalmazásáról.

Nem éri be a Nissan annyival, hogy megkérdőjelezi a közlekedéssel kapcsolatos hagyományos nézeteket, sokkal tovább megy ennél: szeretné felfedezni, hogy az elektromos mobilitással hogyan termelhet, tárolhat és mobilizálhat tömeges mértékben elektromos áramot. Ezt a jövőképet nevezi a vállalat Intelligent Mobility-nek.

Ezzel olyan irányba terelve a világot, ahol a fenntartható, mobil elektromosság mindenki számára elérhetővé válik.

Az új #Nissan #LEAF 2017. szeptember 6-án bemutatkozik, addig is a legfrissebb hírekért kövesse az #ElectrifyThe World-t.