Ez is pénztárcanyitogató

A Mercedes-alapú Adria Supersonic teljes lakóautó-élményt kínál 140 000 dollárért

A szlovéniai lakóautókat, lakóautókat és lakókocsikat gyártó Adria nemrég bemutatta zászlóshajóját, az Adria Supersonicot. A lakóautó a Mercedes-Benz Sprinterre épül, amelynek teljesen új karosszériája és tágas belső terei a jachtdizájn ihlette.

A Supersonic egy A-osztályú lakóautó, más néven „integrált”, amely kifejezés olyan járművekre használatos, amelyek egyedi karosszériáját egy meglévő könnyű haszongépjármű-létravázra szerelték fel. A külső dizájnt egyszerű vonalvezetés jellemzi, hatalmas panorámás szélvédővel, buszszerű tükrökkel, hűtőrácsba integrált Hella Bi-LED fényszórókkal, függőleges oldalakkal, fekete grafikával az ezüstös metál búrán, valamint stílusos, LED-es hátlappal. hátsó lámpák és diffúzor. A dizájn hasonlít a kisebb Adria Sonichoz, de ez egy teljesen más modell, amely a Fiat Ducato-n alapul a prémium Mercedes Sprinter helyett.

A Supersonic termékcsalád magában foglalja a kéttengelyes 780 SL és 780 DC változatokat, amelyek 7,8 m (25,6 láb hosszú) és 4,5 tonnás (9920 font) súlyúak, valamint a nagyobb háromtengelyes, 890 LL és 890 LC, amelyek 8,9 méter hosszúak (29). és 5,5 tonna (12 125 font) súlyú.

A belépő szintű Supersonic 780 SL négy felnőtt elszállásolására alkalmas, két egyszemélyes ággyal, elektromosan működtetett, fülkés franciaággyal, mosdóval ellátott WC-vel, állózuhannyal, konyhával (munkalappal, mosogatóval, 177 literes) hűtőszekrény, sütő, kávéfőző stb.) és egy L alakú kanapé a nappaliban/étkezőben. A 780 DC hasonló elrendezésű, de a hátsó privát szobában franciaágy, a pilótafülke mögötti nappaliban pedig két kanapé található.

A Supersonic 890 LL és 890 LC megnövelt WC-vel és zuhanyzóval, valamint további tárolórekeszekkel rendelkezik, amelyek az extra hosszúság előnyeit élvezik. A különbség közöttük a két egyszemélyes ágy vagy a franciaágy hátul elrendezése, mivel ugyanazzal a fülke feletti franciaággyal és elöl a nagy nappali/étkezővel érkeznek. A cég rengeteg személyre szabási lehetőséget kínál a kárpitozáshoz.

Nézze meg még: Tekintse meg a Volkner Mobil 1,85 millió dolláros lakóautóját garázzsal a Porsche számára

A műszerfal közös a Sprinterrel, beleértve az MBUX infotainmentet is, de a vezető és az első utas forgatható ülései teljesen újak, az Aguti tervezte. Az egyéb jellemzők közé tartozik a dupla padló a szigeteléshez és a tároláshoz, a nagy, 150 literes édesvíztartály, az utastérben található környezeti világítás, a tolatókamera, valamint az okostelefon-alkalmazással működő távirányító funkciók.

A Supersonic a Mercedes-Benz Sprinter 2,0 literes dízelmotorjával van felszerelve, amely 168 LE (125 kW / 170 LE) teljesítménnyel rendelkezik. Bár ez a teljesítmény nem hangzik túl soknak egy ilyen nehézsúlyú járműhöz, a malom bizonyította tartósságát és erejét a Mercedes LCV-kínálatában. Az erő a 9G-Tronic automata sebességváltón keresztül jut el a hátsó tengelyhez.

Szeretnél vezetni és élni az Adria Supersonicban, esetleg elvinnéd egy mediterrán túrára ezen a nyáron? Azok számára, akik ezt az alternatív életstílust fontolgatják, a Supersonic ára 139 900 euró (141 888 USD) és 159 500 euró (161 767 USD) között mozog a zászlóshajó díszítéséért. Ez olcsóbb, mint a legtöbb ház Európa turisztikai területein, miközben Ön olyan gyakran költözhet, ahányszor csak akar.