Fiat E-Ulysse

 • A FIAT bemutatja az új E-Ulysse-t, a márka második teljesen elektromos autóját az Új 500 után
 • Új E-Ulysse: „A vendéglátás olasz művészete”. A FIAT visszatér az MPV-szegmensbe, az olasz vendéglátás és fenntarthatóság csúcsára
 • Debütál egy új légfertőtlenítő berendezés, amely segíti a higiéniát az utastérben és a baktériumok többségének eltávolítását
 • Akár 12 belső térkonfiguráció a 8 üléses változatban és akár 16 konfiguráció a 7 személyes „nappali” változatban: kényelem, modularitás és ötletes
 • A 100%-ban elektromos tápegység és a kompakt méretek garantálják a megközelíthetőséget a város szívében, és megfelelnek a fenntartható mobilitás követelményeinek

IDE, vagy IDE KATTINTVA, sehol máshol el nem érhető FIAT podcastokat hallgathatsz!

A FIAT bemutatja az új E-Ulysse-t, a teljesen elektromos „embermozgatót”, amely jelzi a márka visszatérését a többcélú járművek szegmensébe Európában. Az előző – 2010-ig gyártott – modell névadója, az E-Ulysse a villamosítás felé vezető út újabb állomása, amelyet a FIAT az új 500-assal indított el. A Fiat E-Ulysse ideális jármű szállítási szolgáltatásokhoz, például VIP transzferekhez és vendéglátáshoz. .

E-Ulysse: A FIAT második lépése az elektromosság világába

Az új E-Ulysse élvezi az elektromos vontatás minden előnyét, például belépést a városközpontok korlátozott forgalmi zónáiba és a csendes motorokat. Más MPV-k közül is kitűnik méreteivel, amelyek kompaktságával a szegmens élére teszik, garantálva a teljes mozgásszabadságot – az E-Ulysse mindenhová befér, beleértve az összes mélygarázst is – és kiváló kezelhetőséget biztosít. Valójában úgy vezet, mint egy normál autó.
A belső tér modularitása és akár 8 fő befogadására alkalmas képességével együtt ezek a tulajdonságok alkalmassá teszik szállodák, taxik és VIP transzferek szállítására.
Az új E-Ulysse a második mérföldkő a FIAT márka fenntartható mobilitás felé vezető útján. Ez a megalkuvást nem ismerő döntés az ügyfelek igényeinek megfelelő specifikációkat és teljesítményt eredményezett:

 • két akkumulátorkapacitás, 50 és 75 kWh, hogy a felhasználástól függően a legjobb megoldást kínálják
 • akár 330 km-es hatótáv a WLTP ciklusban, ideális megoldás a szabad mozgáshoz városban és városon kívül, mindenki mobilitási igényeinek kielégítésével
 • végsebessége 130 km/h
 • maximum power of 100 kW (136 hp)
 • forgatónyomatéka 260 Nm
 • alapfelszereltségként 100 kW-os gyorstöltő rendszerrel rendelkezik, amely mindössze 45 perc alatt 80%-ra tölti az akkumulátort
 • otthoni vagy nyilvános töltéshez a vásárlók háromfázisú, 11 kW-os Mode 3 kábelt vagy Wallboxot is vásárolhatnak a Mopartól.

Az olasz vendéglátás művészete : a „nappali” 4 keréken

Az E-Ulysse az olasz vendégszeretet világszerte ismert paradigmája: az általa nyújtott fogadtatás mindenekelőtt a belső tér elrendezésében, a „nappalihoz” hasonló kialakításában nyilvánul meg, amelybe kollégákat vagy ügyfeleket vonz be.

Jó közérzet a fedélzeten

Az E-Ulysse-n debütál egy új légfertőtlenítő berendezés. Ez egy innovatív és egyszerűen használható készülék, teljes FIAT stílusban. Használható az autóban, és hordozható lévén más helyre is viheti a vásárló, ezzel segítve a kabinon belüli higiéniát és az utastérbe kerülő baktériumok többségének kiküszöbölését.
A közérzetet emellett a háromzónás klímaberendezés is fokozza, mindegyikhez külön kezelőszervek (a vezetőnek, az első utasnak és a hátsónak).

Panorámás napfénytető: kívül elegáns, belül világos

Az üvegből készült panorámás napfénytető – a Lounge változatban alapfelszereltségként – világosabbá teszi a teret, és nagyszerű lehetőséget biztosít az utasok számára, hogy kiláthassanak a szabadba. Ez hasznos lehet városközponti túrákon is, ahol az E-Ulysse 100%-os elektromos áramának köszönhetően hozzáférhet. A két, egyenként 40 cm x 1 m-es panelből álló, közel 1 m 2
összfelületű nagyméretű ablak kívülről elegáns, tetszetős vonalvezetésű, belülről páratlan kilátást nyújt. Ha magánéletre van szükség, vagy menedékbe kell kerülnie a fény elől, mindkét panel elsötétíthető egy eltolható függönnyel.
A két panel között található a klímabefúvó 6 külön-külön állítható szellőzőnyílással és beépített hőmérséklet-/teljesítményszabályzóval, hogy az egész autóban ideális komfortérzetet biztosítson. Végül két LED szalag garantálja a kellemes, pihentető világítást az autóban.

Kényelem, modularitás és találékonyság

A Lounge felszereltségi szinten az új E-Ulysse egy igazi „nappali” lehetőséget kínál négy keréken, öt kényelmes hátsó üléssel, ahol minőségi időt tölthet útitársaival, valamint lehetővé teszi a üzleti találkozókat szervezni.
A különösen nagy ülések és dönthető kartámaszok garantálják a szükséges kényelmet. A dupla összecsukható asztal a második és harmadik sor közé is becsúsztatható, ideális felületként a legszélesebb körű tevékenységhez.
Különféle tárolóhelyeket foglal magában, és akár be is zárható, hogy minimálisra csökkentse a lábnyomot, és eltűnjön az ülések között.
Mind a 7 személyes „Living room” változatban, mind a 8 személyes Shuttle-ben az E-Ulysse összes hátsó ülése sínre van szerelve, így könnyen mozgatható, dönthető vagy akár eltávolítható, mindezt egyszerű művelettel.
A belső tér könnyen átkonfigurálható az utas- és poggyászszállítási igények alapján: a 8 személyes változatban akár 12, a 7 személyes „Living room” változatban pedig akár 16 belső térkonfiguráció érhető el, 3 részre osztva. sorokat.
A tér modulálására szolgáló végtelen lehetőségeivel az E-Ulysse ideális társsá válik a csoportos tranzitszolgáltatást kínáló szakemberek számára, de azoknak is, akiknek társaságban kell utazniuk, beleértve a szabadidős utakat, például a hegyi pihenést vagy a tenger. Ilyenkor bőven van hely sílécnek, kerékpárnak vagy szörfdeszkának.