Forgalomkorlátozások a fővárosban 2019. április 14-én az Élet Menete idején

2019. április 14-én (vasárnap) lezárják a Március 15. tér–Jane Haining rakpart–id. Antall József rakpart útvonalat várhatóan 16:30 és 20:00 között. Az „Élet Menete” felvonulás idején módosul a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös autóbusz, illetve a 83-as és a CITY trolibusz közlekedése.

Közúti közlekedési változások

Lezárják 2019. április 14-én 17:00 órától 18:30-ig a V., Petőfi teret, 14:00 órától 22:00 óráig pedig a V., Pesti alsó rakpartot a Március 15. tér és a Markó utca között.

Közösségi közlekedési változások

Várhatóan 16:30 és 19:30 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY járat a Kiskörúton át közlekedik, a Boráros tér H, illetve az Orczy tér felé nem érinti a Széchenyi István tér, a Vígadó tér, a Petőfi tér, a Március 15. tér és a Fővám tér M megállóhelyet. Az autóbuszok ideiglenesen a 16-os és a 105-ös autóbusz József nádor tér és Deák Ferenc tér M, a 9-es autóbusz Deák Ferenc tér M, illetve a 47-es és a 49-es villamos és a 9-es autóbusz Astoria megállójában állnak meg.

Várhatóan 17:30 és 20 óra között a 2-es villamos a Közvágóhíd H és a Boráros tér H, valamint a Széchenyi István tér és a Jászai Mari tér között közlekedik, az Eötvös tér, a Vígadó tér, a Március 15. tér, Fővám tér M és a Zsil utca megállót nem érinti.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!


A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.