Halálos- gázolás, motorosbaleset és ütközés

Halálra gázoltak egy gyalogost Mezőkövesden

    Gyalogost gázolt egy autó péntek este Mezőkövesden, a férfi a helyszínen életét vesztette – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

    A 47 éves geleji férfi tisztázatlan körülmények között haladt át az úttesten, és egy arra közlekedő személyautó elütötte.


    A rendőrök a helyszínelés idejére a balesettel érintett Egri utcát lezárták.

(MTI)

Egy gyalogos férfit ütött el Mezőkövesden az Egri utcában egy személyautó

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. október 21-én 19 óra előtt, Mezőkövesden az Egri út 74 szám előtt. Az eddigi információk szerint egy 47 éves geleji férfi tisztázatlan körülmények között haladt át az úttesten, és egy arra közlekedő személyautó elütötte. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Az rendőrök a helyszínelés idejére a balesettel érintett út mindkét sávját lezárták, kerülni a városon belüli mellékutakon lehet.

(police.hu)


KÖVESS BENNÜNKET A SPOTIFY-ON IS!

Meghalt egy autós, miután betomelemnek ütközött

    Meghalt egy autós, miután járművével betonelemnek ütközött pénteken késő este Komárom belterületén – közölte honlapján a rendőrség.

    A police.hu tájékoztatása szerint a balesetben a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette súlyos sérülései következtében.

(MTI)

A gépkocsi vezetője életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. október 21-én 22 óra 10 perc körül Komárom, Sport utcában egy személygépkocsi betonelemnek ütközött. A baleset következtében a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett utcában a helyszínelés és műszaki mentés forgalmi fennakadást nem okoz.

(police.hu)Meghalt egy motoros, miután szalagkorlátnak ütközött az M0-áson

    Meghalt egy motoros péntek este, miután szalagkorlátnak ütközött az M0-ás autóúton – közölte honlapján a rendőrség.

     A police.hu tájékoztatása szerint a gödi férfi motorjával az M0-ás autóút M3 autópálya felé vezető oldalának 47-es kilométerszelvényénél haladt, amikor ezidáig tisztázatlan okból nekiütközött szalagkorlátnak. Az 55 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

(MTI)

Egy 55 éves férfi vesztette életét.

Motorjával közlekedett egy gödi férfi 2022. október 21-én 21 óra 20 perc körül az M0 autóút M3 autópálya felé vezető oldalának 47-es kilométerszelvényében, amikor ezidáig tisztázatlan okból szalagkorlátnak ütközött. Az 55 éves sofőr a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe.

A Dunakeszi Autópálya Alosztály munkatársai megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

(police.hu)