Hatodszor lesz Volkswagen márkatalálkozó a Hungaroringen 

Több ezer autót várnak az idei, VI. Volkswagen-találkozóra, amelyet szombaton rendez meg a márka hazai importőre a Hungaroringen.
Öt évvel ezelőtt még kizárólag a legismertebb modell, a Golf szerelmesei randevúztak a mogyoródi versenypályán, az idén pedig már tíz típus – Bogár, Golf, Transporter, Passat, Polo, Jetta, Bora, Vento, Scirocco Corrado –  klubja szervez találkozót a helyszínen – közölte a Porsche Hungaria.
A rendezvény központi helyszínét, a Paddockot ezúttal is a szakmai zsűri által kiválasztott háromszáz legszebb Golfnak tartják fenn, a többi modell a Hippifaluban, illetve külön szekciókban gyülekezik.
A Volkswagen gyár jóvoltából a találkozóra Magyarországra érkezik két különleges hibrid autó: a Golf GTE Performance Concept és a Golf GTE Variant ImpulsE, mellettük bemutatkozik az egyik legnépszerűbb kisautó, a Polo új változata.
A versenypályán számos színes program várja az érdeklődőket. Látványos bemutatókat tart a VolkswagenDriving Experience Team, a TCR versenyek világát a kiállított GTI TCR modellek idézik meg. Lehetőség lesz off-road vezetésre, egész nap üzemel a gokart-, és a vezetéstechnikai pálya, utóbbin oktatásra is jelentkezhetnek az érdeklődők.
A családi programok után este a Wellhello ad koncertet, ezt követően az idén is gazdára talál egy VW modell. Ezúttal egy VI-os Golfot vihet haza az a látogató, aki helyesen tippeli meg azt a legkisebb pozitív egész számot, amire senki más nem voksol az esemény idején.