Hét átépített minimotorral szörfözik be a 2023-as Wheels and Waves fesztiválra a Honda

Wheels & Waves Minis Customs

Hét ország, hét minimotor – egytől egyig fiatal művészek és a Honda együttműködéséből születtek
Az alkotások között aprólékosan kidolgozott, végtelenül elegáns és egészen őrült példányok is feltűnnek
A június 21. és 25. között esedékes biarritzi Wheels & Waves fesztiválon két Dax, két MSX125 Grom és három Monkey mutatkozik be
Európa kedvenc Honda minimotorját online szavazáson, a www.hondacustoms.com oldalon koronázhatják meg az átépített gépek rajongói
A Honda Customs weboldal angol, francia, német, olasz, portugál és spanyol nyelven olvasható

Hála a tehetséges művészeknek és a Hondának, számos csodaszép átépítés született az elmúlt években, gondoljunk csak a 2022-ben diadalmaskodó, Maanboard fantázianevű Honda CMX500 Rebelre, amit a szardíniai székhelyű Motocicli Audaci szakemberei raktak össze vagy a 2021-ben elsőnek megválasztott, Mototrafa névre keresztelt CB650R-re, ami a portugáloknak hozott aranyérmet.


Idén a minimotorokon volt a sor, és bizony ezúttal lenyűgöző bringák láttak napvilágot. A Honda hét fiatal művészt kért fel a közös munkára, azzal a nem titkolt céllal, hogy inspirálja az új nemzedéket, egyszersmind felkeltse a fiatalok érdeklődését a motorkerékpárok iránt.
Elvégre, ha van olyan gyártó, amelyik ezt megteheti, az a Honda – a Dax, a Monkey és az MSX125 Grom egyaránt az ifjak kedvence lehet. Ezek a modellek már most ikonnak számítanak, és sok-sok különböző dolgot jelentenek sok-sok különböző motorosnak. A retro Dax és a funkys Monkey a hetvenes évek stílusában fogant, míg a Grom az új, kortárs irányzatok követője, és már gyári állapotban is igazi divatdiktátor.


Ami a három motort összeköti, nem más, mint a „vigyorfaktor”. Mindegy, hogy épp nyergükben ül-e az ember, vagy csak rájuk pillant, garantáltan mosolyra fakad. Az már csak hab a tortán, hogy ezek elképesztően barátságos, könnyed, kicsi és takarékos motorok, így nemtől és kortól függetlenül minden kezdőnek eszményi társai lehetnek.


Nem mellesleg, ha egy páratlanul kreatív és tehetséges motorépítő kezei közé kerülnek, egészen hihetetlen dolgok történhetnek. Erről tanúskodnak a 2023-as Wheels and Waves fesztiválon kiállított bringák is.


AZ ALKOTÓK ÉS MOTORJAIK FOLYAMATOSAN BEMUTATKOZNAK AZ OLDALUNKON >>>